Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Schamelwagen

Belangrijke informatie: Per november 2014 is de wetgeving omtrent de goedkeuring gewijzigd. Nieuwe type schamelwagens worden op dit moment niet meer goedgekeurd in Europa.

Schamelwagens zijn bedoelt om met zware en lange lading comfortabel lange afstanden af te leggen. De schamelwagen heeft haar naam de danken aan de schamel. De schamel is het gedeelte wat de aanhangwagen met de auto verbind. In het geval van de schamelwagen is de schamel 360 graden draaibaar. Het grote voordeel hiervan is dat u nooit last heeft van te veel of te weinig kogeldruk omdat de schamel van boven naar beneden kan bewegen. Een ander bijkomend voordeel is dat u met de schamelwagen makkelijker manoeuvreert wanneer u een groot voertuig bestuurt.

Aanbod schamelwagens bij PAK Aanhangwagens

Schamelaanhangers zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. PAK Aanhangwagens heeft voor iedere klus een schamelwagen in het assortiment. Wij bieden de volgende uitvoeringen aan:

  • Standaard, volledig vlak
  • Huif opbouw
  • Gesloten opbouw
  • Met oprijplaten

Bent u nog niet zeker welk type schamelaanhanger voor u geschikt is? Kom gerust eens langs in onze showroom en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u een enkele keer een schamelaanhanger nodig dan is het ook mogelijk om te huren bij PAK Aanhangwagens. Aangezien onze schamelwagen vaak gebruikt wordt, raden wij u aan om tijdig deze wagen te reserveren.

Goedkeuring schamelwagens in de EU

Per november 2014 is de wetgeving omtrent de goedkeuring gewijzigd. Nieuwe type schamelwagens worden niet meer goedgekeurd in Europa. Dit heeft te maken met het type remsysteem, wat te oud is. Er wordt op dit moment hard gewerkt om een oplossing te vinden zodat er op korte termijn weer nieuwe schamelaanhangers geleverd kunnen worden.

Onderhoud

Heeft u een schamelaanhanger die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw schamelaanhanger jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw schamelaanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 54 beoordelingen