Categorie foto Occasions

Occasions

Tweedehands aanhangers en paardentrailers

Naast ons reguliere aanbod bent u bij PAK Aanhangwagens ook aan het juiste adres voor tweedehands aanhangwagens en paardentrailers. Vindt u de aanschaf van een nieuwe aanhanger een te grote investering of maakt u niet dagelijks gebruik van een aanhangwagen dan is een paardentrailer of aanhangwagen occasion een goed alternatief. Naast het kopen van een tweedehands aanhanger zijn er ook mogelijkheden voor het inruilen van uw aanhangwagen of paardentrailer.

Tweedehands aanhangwagen kopen bij PAK Aanhangwagens

Het aanbod tweedehands aanhangwagens en paardentrailers van PAK Aanhangwagens veranderd continue. Het complete aanbod vindt u terug op onze website. Dagelijks worden deze pagina’s aangepast omdat er een snel verloop is in onze aanhangwagen occasions voorraad. Over het algemeen worden alle ingekochte aanhangers en paardentrailer gecontroleerd door onze monteurs maar u kunt bij ons ook een tweedehands aanhanger of paardentrailer kopen die niet nagekeken is en aangeboden worden voor een meeneemprijs. Technisch zijn deze occasions in orde alleen ontbreekt een standaard controle. Uiteraard is het mogelijk om vervolgens nog wel te kiezen voor een onderhoudsbeurt. Wij geven dan garantie op de nagekeken onderdelen van de gebruikte aanhanger of paardentrailer.

Bent u geïnteresseerd in een aanhanger occasion van PAK Aanhangwagens dan is het goed om te weten dat u deze direct kunt meenemen. Wij kunnen de wagen of trailer direct op naam zetten zodat u meteen gebruik kunt maken van uw aankoop.

Gebruikte aanhanger of paardentrailer inruilen

PAK Aanhangwagens ruilt aanhangwagens en paardentrailers in van alle merken. Heeft u een gebruikte aanhanger of paardentrailer in bezit en wilt u deze in ruilen voor een nieuwe aanhangwagen? Bij PAK Aanhangwagens gaan we graag met u om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden. Om u van dienst te kunnen zijn willen wij altijd vooraf eerst de gebruikte aanhanger of paardentrailer bekijken.

Zit uw gewenste aanhangwagen niet tussen ons aanbod tweedehands aanhangers. Bekijk dan ons reguliere aanbod aanhangwagens of paardentrailers.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 40 beoordelingen