Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Uitgebreid assortiment aanhanger onderdelen
Bestel direct onderdelen voor uw aanhangwagen of paardentrailer

Geen tijd om langs te komen bij ons op de zaak? Bekijk de beschikbaarheid van de onderdelen online en bestel direct!

Uitgebreid assortiment aanhanger onderdelen

Als het op verlengd transport aankomt, is een goed functionerende aanhangwagen met alles erop en eraan het halve werk. Gebruik brengt echter ook slijtage met zich mee. Het komt soms dus voor dat bepaalde onderdelen van een aanhangwagen aan vervanging toe zijn. Behalve voor nieuwe trailers, occasions en maatwerk kunt u daarom ook bij PAK Aanhangwagens terecht wanneer u onderdelen voor een aanhanger nodig heeft. In ons assortiment hebben wij losse onderdelen voor vrijwel alle trailers. En natuurlijk zijn onze onderdelen voor een aanhangwagen online te bestellen. We bedienen bedrijven en particulieren.

Aanhanger onderdelen shop voor boottrailers

Wij zijn dé specialist voor aanhangwagens in Zeeland. Vanzelfsprekend is PAK dus ook het juiste adres voor losse onderdelen voor een aanhanger die in het kader van watersportactiviteiten gebruikt wordt. Beschikt u over een boottrailer? Dan zal het u bevallen dat wij daar in onze aanhangwagen onderdelen webshop een aparte categorie voor hebben. Hierin vindt u accessoires voor ondersteuning en bescherming tijdens bootvervoer, zoals draagkussens en kielrollen. Maar ook handlieren, lierbanden en lierkabels om uw boot op uw trailer te trekken ontbreken niet. Daarnaast verkopen wij spatborden in diverse maten en verlichting, stekkers en aanverwante elektriciteitsonderdelen voor boottrailers. Wanneer u in watersportprovincie Zeeland verblijft en een bepaald onderdeel voor uw surfaanhanger nodig heeft, zijn we u vanzelfsprekend eveneens van dienst.

Algemene onderdelen aanhangwagen

Ook algemene accessoires en aanhanger onderdelen zijn in onze shop ruim vertegenwoordigd. Het aanbod omvat onder meer assensets, banden, koppelingen, neuswielen, opbergboxen, remkabels en andere remonderdelen, spatborden enkel- en tandemas, steunpoten, velgen en buiten-, binnen-, achteruitrij-, kenteken- en contourverlichting. Voor het beschermen van een geparkeerde trailer vindt u diverse pagina’s met aanhangwagen onderdelen online voor beveiligingsdoeleinden, waaronder hang en sluitwerk en antidiefstal- en koppelingssloten. Om bij goederenvervoer met een open aanhanger of transporter de veiligheid te garanderen, kunnen wij u helpen aan ladingnetten en motorsteunen. Daarnaast verkopen wij algemene onderdelen voor een aanhanger open of gesloten voor het vastzetten van goederen. In de categorie met ladingzekeringen hebben we bindrails, sjorogen, ringbouten, spanbanden en telescoopstangen. De reeds vermelde lieren en lierkabels zijn behalve voor boottrailers tevens te gebruiken om auto’s en motoren op een laadvloer te trekken. Oprijplaten voor rollende goederen in diverse gewichtsklassen kunt u bij PAK ook kopen. In onze aanhangwagenonderdelen shop is veel direct uit voorraad leverbaar. Mochten bepaalde aanhangwagen onderdelen online niet beschikbaar zijn, dan kunnen we deze altijd bestellen.

Aanhangwagen onderdelen webshop voor paardenvervoer

Houdt u paarden en bent u op zoek naar onderdelen voor de aanhangwagen waarmee u deze vervoert? Ook dan zult u in onze webshop ongetwijfeld slagen. Een deel van het assortiment voor paardentrailers bestaat uit universele producten. Aanhangwagen onderdelen als sloten, velgen, gasdrukveren, koppelingen en verlichting lenen zich bijvoorbeeld net zo goed voor andere aanhangers. Meer specifiek voor paardentransport ontwikkelde artikelen zijn echter ook verkrijgbaar. In het aanbod voor paardentrailers vindt u in onze aanhanger onderdelen shop bijvoorbeeld borst- en bilbomen en daarvoor bestemde losse accessoires, dakluiken, rubbermatten en zadelsteunen. Om tijdens het rijden te checken of alles nog goed gaat met uw paard of paarden, is een trailercamera een uitstekend hulpmiddel. Deze wordt in de bak gemonteerd en gekoppeld aan een smartphone of tablet. Als u uw paardentrailer van een opbergruimte voor zadels wilt voorzien, is een kleine inbouwzadelkamer van Ifor Williams erg praktisch. U bevestigt deze aan de binnenzijde van de verzorgingsdeur. Bijbehorende zadelsteunen dienen apart te worden besteld.

Hét adres voor Ifor Williams aanhangwagen onderdelen

Van het in Groot-Brittannië gevestigde Ifor Williams hebben wij naast accessoires voor paardentrailers nog veel meer onderdelen aanhangwagen online staan. PAK is in Nederland namelijk een van de officiële distributeurs van dit merk. Beschikt u over een Ifor Williams-aanhanger? Dan hoeft u dus niet uit te kijken naar passende alternatieven, maar vindt u via ons altijd het juiste vervangings- of uitbreidingsonderdeel. Zo blijft uw Ifor Williams in originele staat. In de aanhangwagenonderdelen shop verkopen we van deze trailerbouwer onder andere antidiefstalsloten, asonderdelen, hang en sluitwerk, koppelingen, neuswielen, wielen, velgen, velghoezen en verlichting. Verder vindt u er uiteenlopende producten die worden aanbevolen voor Ifor Williams-wagens, zoals remonderdelen en stekkers. Het meeste daarvan is uit voorraad leverbaar.

Onderhoud aanhanger en onderdelen laten installeren

Bij PAK kunt u alles via de site aanschaffen. En wanneer u online bestelt, heeft u uw artikelen bovendien snel in huis. Uw aanhangwagenonderdelen in onze shop kopen, levert dan ook veel gemak op. Het betekent echter wel dat u zelf verantwoordelijk bent voor het inbouwen of installeren ervan. Heeft u niet het juiste gereedschap of begint u daar überhaupt liever niet aan? Dan kunt u het monteren ook aan ons overlaten. We beschikken over een professionele werkplaats, waar we uw aanhangwagen kunnen voorzien van alle denkbare aanhangwagen onderdelen. Desgewenst is dit te combineren met onderhoud. Als uw trailer wekelijks op de weg is, adviseren wij om deze eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Hierbij kijken we de remmen, assen, bakopbouw, verlichting en het chassis na en verhelpen wij kleine defecten. Dit verlengt de levensduur van uw aanhanger. Verder kan ermee worden voorkomen dat op korte termijn grotere reparaties nodig zijn.

Nieuw aanhangwagen met onderdelen uit webshop

Als u interesse heeft in een aanhanger, dan is het mogelijk om daar onderdelen bij te bestellen. Over het algemeen vindt u onderaan de productpagina’s van nieuwe trailers een overzicht van de optionele accessoires. Deze zijn doorgaans afkomstig van de fabrikant en tijdens het aankoopproces toe te voegen. Onze site maakt gebruik van een bestelscherm waarop u de gewenste onderdelen van de aanhangwagen online kunt aanvinken. Wij installeren deze vervolgens in onze werkplaats. Niet elk merk biedt wat dat betreft echter evenveel keuze. Heeft u een specifiek onderdeel nodig? Dan kunt u zich daarvoor altijd rechtstreeks tot ons wenden. Een via PAK gekochte tweedehands aanhanger is natuurlijk ook uit te breiden met aanhangwagenonderdelen uit de webshop. Zowel nieuwe als gebruikte trailers kunt u bij ons overigens afbetalen door te leasen.

Uitstekende service bij aanschaf aanhanger onderdelen

Wachten met bestellen tot u iets nodig hebt, is niet zonder meer aan te raden. Het kan immers nooit kwaad om reserveonderdelen achter de hand te hebben. Zeker bij trailer onderdelen die gemakkelijk zelf zijn te installeren. En mocht u bij het bestellen van aanhangwagen onderdelen online niet precies weten welke u moet kopen, schroom dan niet om te bellen. Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers zitten klaar om u verder te helpen. Daar houdt de service van PAK niet op, want eventueel gaan wij voor u op zoek naar het juiste onderdeel. Voor persoonlijk advies kunt u altijd langskomen in de showroom. Wij vragen u wel om dan eerst contact op te nemen en een afspraak te maken.

Is een mistlamp verplicht op een aanhanger?

Sinds 1 januari 2005 moeten alle aanhangwagens een mistachterlicht hebben. De verplichting van het mistachterlicht komt voort uit de Europese wetgeving. Die schrijft voor dat vrijwel alle aanhangwagens een mistachterlicht moeten hebben. Daaronder vallen ook onder meer vouwwagens, caravans, paardentrailers en boottrailers. Voor aanhangwagens zwaarder dan 750 kg geldt de verplichting al een langere tijd.

Kan ik losse onderdelen bestellen?

Jazeker! Heeft u een slot nodig voor uw aanhangwagen? Of een borstboom voor uw paardentrailer? In onze webshop kunt u een grote selectie bestellen. Wilt u advies over onze onderdelen en/of over de montage? Neem dan contact op met ons team, onze medewerker helpen u graag.