Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Machinetransporters huren

Machinetransporter verhuur bij PAK Aanhangwagens Het vervoer van machines op wie... Lees meer

Machinetransporter verhuur bij PAK Aanhangwagens Het vervoer van machines op wielen en rupsbanden doet u met een machinetransporter, ook wel dieplader genoemd. Hierbij kan gedacht worden aan het vervoer van een hoogwerker, minikraan, zitmaaier of graafmachine. Uw machine transpor... Lees meer

{"item_name":"Ifor-Williams Machinetransporter tandemas 366x184cm 3500kg","item_id":58346,"currency":"EUR","price":"65","item_brand":"Ifor-Williams","item_category":"Machinetransporters huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Ifor-Williams Machinetransporter tandemas 366x184cm 3500kg
Huren vanafv.a. 65,- per dagp/d
Machinetransporters huren

Machinetransporter verhuur bij PAK Aanhangwagens

Het vervoer van machines op wielen en rupsbanden doet u met een machinetransporter, ook wel dieplader genoemd. Hierbij kan gedacht worden aan het vervoer van een hoogwerker, minikraan, zitmaaier of graafmachine.

Uw machine transport zal door het gebruik van een dieplader probleemloos worden uitgevoerd. Voor het rijden met een transporter heeft u een B + E rijbewijs nodig.

Aanbod machinetransporters

PAK Aanhangwagens heeft één type machine transporter in het verhuur assortiment. Deze transporter is zeer breed in te zetten en zal voor bijna elk machine transport een oplossing zijn. Indien deze multitransporter toch niet aansluit bij uw wensen dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing. Heeft u nog extra wensen zoals het gebruik van onze spanbanden dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Hoe kan ik een machinetransporter huren ?

Indien u een machine transporter wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de transporter niet is uitgeleend. Voor het huren van een machinetransporter ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de transporter in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een multitransporter huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren of aanschaffen van een multitransporter? Bekijk dan ons reguliere aanbod machinetransporter of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

  • AWB Roosendaal voor het huren van uw machinetransporter in Noord-Brabant

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.