Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Overige aanhangwagens huren

Heeft u slechts voor een dag of paar dagen een aanhanger nodig? Dan is het overb... Lees meer

Heeft u slechts voor een dag of paar dagen een aanhanger nodig? Dan is het overbodig om zelf een aanhanger aan te schaffen, u kunt dan wellicht beter een exemplaar huren, zoals een haspelwagen of plateauwagen met glasbok. Bij PAK Aanhangwagens bent u hiervoor ook aan het juiste a... Lees meer

{"item_name":"Plateauaanhangwagens met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg","item_id":14425,"currency":"EUR","price":"90","item_brand":"","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Plateauaanhangwagens met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg
Huren vanafv.a. 90,- per dagp/d
Overige aanhangwagens huren

Heeft u slechts voor een dag of paar dagen een aanhanger nodig? Dan is het overbodig om zelf een aanhanger aan te schaffen, u kunt dan wellicht beter een exemplaar huren, zoals een haspelwagen of plateauwagen met glasbok. Bij PAK Aanhangwagens bent u hiervoor ook aan het juiste adres en kunt u kiezen uit een mooi aanbod aanhangers huren.

Aanhanger huren online

Op onze website kunt u eenvoudig zelf een aanhangwagen huren voor de gewenste dagen. Kies de aanhanger die u wilt en reserveer deze gelijk. Via onze online kalender tool kiest u de dagen dat u de aanhanger lenen wilt, u ziet dan gelijk de beschikbaarheid hiervan. U betaalt bij het huren van één van onze aanhangwagens een borgsom, deze krijgt u uiteraard terug als u de kar in goede staat terugbrengt.

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.