Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangers voor diverse toepassingen

Onder onze dichte aanhangwagens vindt u exemplaren voor uiteenlopende transporten. Vaak gaat het daarbij om trailers voor beroepsmatig gebruik, al schaffen particulieren soms ook wel dichte aanhangers aan. Feit is echter dat bij het kopen van een aanhangwagen gesloten het merendeel een professionele bestemming heeft, zoals koel- en vriesaanhangers, schaftketen en verkoopwagens. Bij PAK Aanhangwagens kunnen wij allerlei gesloten trailers uit voorraad leveren. U koopt deze en andere modellen in onze showroom of online, door verder gebruik te maken van onze website.

Dichte aanhangwagen met kwaliteitsgarantie

Ongeacht of u uit naam van een bedrijf of op persoonlijke titel een gesloten aanhanger wilt kopen, gaat u bij ons altijd voor de hoogste kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend nieuwe gesloten aanhangwagens van merken met een goede staat van dienst. Onder de trailers voor koel-, vries- en bloementransport bevinden zich bijvoorbeeld met name exemplaren van Proline. In mindere mate zijn ook Easyline en Ifor Williams hieronder vertegenwoordigd. Proline is tevens de belangrijkste fabrikant van verkoop-, beurs- en presentatiewagens, alsmede overkapte autotransporters. Voor een enkel- of dubbelas dichte aanhanger voor algemeen overdekt vervoer kunt u kiezen uit de drie reeds vermelde merken en Saris. Een gesloten aanhangwagen met laadklep, zoals voor paarden- en veevervoer, vindt u van producenten als Ifor Williams, Cheval Liberté, Humbaur, Proline en Bücker Careliner. We hebben van al deze trailerbouwers meerdere exemplaren nieuw en uit voorraad leverbaar.

Aandachtspunten bij gesloten aanhangwagen kopen

Behalve het soort transport waarvoor u uw aanhanger gesloten wilt gebruiken, is ook het totaalgewicht iets om rekening mee te houden. Doorgaans is er een direct verband tussen de afmeting en het gewicht van een trailer. Gesloten enkelassers ongeremd van 750 kg zijn daarom meestal kleiner dan de zwaardere geremde varianten. Dat dit niet per definitie opgaat bewijst Easyline, dat enkelas gesloten aanhangwagens aanbiedt van zowel 750 als 1350 kg die elkaar qua afmetingen nauwelijks ontlopen. Het gebruikte materiaal of de bakopbouw is dan meestal verantwoordelijk voor het hogere eigen gewicht. Een ander punt van aandacht is van welke accessoires een voor u interessante aanhanger standaard voorzien is. Voor sommige opties dient extra te worden betaald. Daarom is het verstandig om een goed beeld te hebben van wat inbegrepen moet zijn als u een aanhangwagen dicht koopt. Wanneer dit te zeer afwijkt van wat fabrikanten aan ontwerpen in hun standaardaanbod hebben, dan kunt u ook kiezen voor speciaalbouw.

Verkrijgbare accessoires dichte aanhanger

Het naar wens laten uitvoeren van een aanhangwagen gesloten is met vrijwel elk ontwerp mogelijk. Ook als u deze via onze website aanschaft. De meeste fabrikanten hebben namelijk een breed assortiment met extra accessoires. Deze vindt u op de productpagina’s van de diverse modellen en kunt u voordat u online afrekent aan uw aankoop toevoegen. Het aanbod met beschikbare opties wisselt per merk en gesloten aanhanger, maar kan zeer uitgebreid zijn. Naast onder andere sjorogen, een reservewiel en extra sloten, kunt u als extra feature soms ook kiezen voor ledverlichting, een zijdeur, een andere vloer of een opbergkist. Veel daarvan is direct uit voorraad leverbaar, zodat het inbouwen geen ongewenst lange levertijd met zich meebrengt. Ook accessoires om vlees aan op te hangen of karren mee vast te zetten, dient u er apart bij te kopen. Een nuttige toevoeging aan paardentrailers is een interne camera, die met een tablet of smartphone kan worden verbonden. Zo heeft u vanuit het trekvoertuig zicht op uw paard of paarden in de aanhanger. Voor meer informatie over onderdelen kunt u ook kijken op onze onderdelen pagina.

Aanhangwagen dicht bestellen via PAK

In de showroom en op ons terrein hebben wij een groot aanbod gesloten aanhangers, waarin het voor uw werk of hobby juiste exemplaar ongetwijfeld aanwezig is. Dit kan een nieuw gesloten exemplaar zijn of een occasion, want ook aan gebruikte trailers ontbreekt het niet. Bestelt u online, dan is het goed om te weten dat wij alle op de site getoonde tweedehands modellen op voorraad hebben. Gaat uw voorkeur uit naar een dichte aanhangwagen uit het nieuwaanbod, dan staat op de categoriepagina’s bij elke trailer steeds vermeld of deze momenteel bij ons aanwezig is. Nieuw, huur, occasion, extra uitgebreid of afgepast maatwerk op basis van speciaalbouw? Bij PAK bent u altijd aan het juiste adres voor een aanhanger gesloten die aan uw wensen voldoet. Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over een bepaald model? Neem contact op via telefoon, e-mail, social media of het online formulier op deze website.

Gesloten aanhangwagens kopen in Brabant? Bezoek Aanhangwagens XXL West-Brabant!