Categorie foto Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagen

Een gesloten aanhangwagen is het ideale transport middel voor het droog vervoeren van uw goederen. Een dichte aanhanger is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die allemaal standaard voorzien zijn van één of twee openslaande deuren. Naast de standaard uitvoeringen heeft u de mogelijkheid om de aanhanger helemaal naar wens te laten uitvoeren. Hierbij kan gedacht worden aan een oprijklep in plaats van de standaard deuren. Daarnaast heeft u de keus om de wielen onder of naast de bak te plaatsen en kunt u de gesloten aanhanger uitbreiden met een zijdeur of zelfs een zijklep. Bent u actief surfer dan zijn deze aanhangers ook goed in te zetten als surfaanhangwagen. Doordat er diverse inbouw mogelijkheden zijn kunnen wij voor u de surfaanhangwagen helemaal naar wens inrichten.

PAK Aanhangwagens is een specialist op het gebied van speciaalbouw aanhangwagens. Onze vakmensen helpen u graag bij het vinden en samenstellen van de gewenste gesloten aanhangwagen.

Assortiment gesloten aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment gesloten aanhangwagens voor u samengesteld die wij verdeeld hebben over enkelas en tandemas modellen. Door onze gezamenlijke inkoop met een aantal partners kunnen wij een scherpe prijs garanderen van onze hoge kwaliteit gesloten aanhangers. Breng een bezoek aan onze showroom om diverse modellen te bekijken en uw wensen te bespreken met onze enthousiaste vakmensen. Liever een dichte aanhanger huren? Ook dan bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres. Op onze verhuur pagina vindt u meer informatie over de verhuur mogelijkheden.

Rijden met een dichte aanhanger

Om een dichte aanhanger te mogen rijden heeft u vanzelfsprekend altijd een B rijbewijs nodig. Dit geldt voor alle aanhangwagens met een maximaal gewicht van 750 kilogram. Er zijn een aantal bijzondere feiten voor het rijden met een aanhangwagen. Wij hebben alle informatie op een rij gezet op een speciale pagina over rijbewijzen. Hier kunt u uitzoeken met welk rijbewijs u een bepaald type aanhanger mag rijden.

Onderhoud

Is uw gesloten aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw gesloten wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende dichte aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 40 beoordelingen