Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Machinetransporters

Machinetransporter

Een machinetransporter is een aanhangwagen die gebruikt wordt voor het vervoer van machines op wielen en rupsbanden. Denk hierbij aan een minikraan, hoogwerker, shovel, zitmaaier en een graafmachine. Een dieplader heeft een stoere en robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en gewichtsklassen. Uw machine transport zal door het gebruik van een dieplader probleemloos worden uitgevoerd. Voor het rijden met een transporter heeft u een B + E rijbewijs nodig. In sommige gevallen volstaat een B rijbewijs mits het totale gewicht inclusief laadvermogen niet meer dan 750 kilogram weegt.

Machinetransporter kopen

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod diepladers in het assortiment. Passend bij uw werkzaamheden kunnen wij de transporter leveren. Door ons ruime aanbod hebben wij veel soorten direct uit voorraad leverbaar. Ons aanbod bestaat dan ook niet alleen uit nieuwe aanhangwagens, maar ook occasions zijn bij ons altijd op voorraad. Wij kijken graag samen met u naar de wensen en behoeftes om te bepalen welke type dieplader voor u gewenst is. PAK Aanhangwagens levert de volgende type machinetransporters:

  • Een oprijwagen met oprijplaten, ook wel niet kantelbare machinetransporter genoemd is het klassieke model. Dit type wordt vooral gebruikt voor het transport van kleine machines.
  • Een kantelbare machinetransporter wordt hedendaags het meest gebruikt. Dit type zorgt voor een makkelijke manier van laden doordat de laadvloer gekanteld kan worden.

Onze transporters zijn helemaal naar wens in te richten. Heeft u speciale wensen zoals een laadkraan voor uw dieplader of wilt u extra bindogen op de transporter? Wij helpen u graag verder om uw gewenste dieplader te realiseren. Ook voor het huren van een machinetransporter bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op de verhuur pagina.

Onderhoud

Heeft u een machinetransporter die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw dieplader jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw transporter onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.