Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Bakaanhangwagens huren

Bakaanhangwagen huren Een bakaanhangwagen is erg handig voor het vervoeren van a... Lees meer

Bakaanhangwagen huren Een bakaanhangwagen is erg handig voor het vervoeren van allerlei materiaal. Dit is de meest geziene aanhanger en wordt veel gebruikt door zowel particulieren als bedrijven. In ons assortiment vind je bakwagens in verschillende uitvoeringen, zodat er zeker e... Lees meer

{"item_name":"Loady Bakwagen enkelas 250x130cm 750kg","item_id":14428,"currency":"EUR","price":"30","item_brand":"Loady","item_category":"Bakaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Loady Bakwagen enkelas 250x130cm 750kg
Huren vanafv.a. 30,- per dagp/d
Bakaanhangwagens huren

Bakaanhangwagen huren

Een bakaanhangwagen is erg handig voor het vervoeren van allerlei materiaal. Dit is de meest geziene aanhanger en wordt veel gebruikt door zowel particulieren als bedrijven. In ons assortiment vind je bakwagens in verschillende uitvoeringen, zodat er zeker een passende bij zit voor u.

Tijdelijk transport

Als u voor slechts een paar dagen een aanhanger nodig heeft, is het niet noodzakelijk om deze nieuw aan te schaffen. Daarom kunt u bij ons ook een bakwagen huren, zo heeft u snel en gemakkelijk een tijdelijke transportoplossing gevonden. Door de relatief kleine omvang is de bakaanhangwagen gemakkelijk naast uw huis of bedrijf te stallen. Daarnaast mag je een aanhanger tot 750 kg vaak trekken met alleen een B-rijbewijs.

Online bakwagen huren

Als u een keuze heeft gemaakt welke bakwagen u wilt huren, is het eenvoudig deze online te reserveren. Kies het juiste product en kies dan welke dag of dagen u deze wilt huren. In onze kalender ziet u snel of deze beschikbaar is. Als de datum om de bakwagen te huur nog vrij is, selecteert u deze.

Bij het huren betaalt u eenmalig €150 als borg. Bij het terugbrengen van de gehuurde aanhanger, krijgt u dit bedrag van ons terug, als deze niet beschadigd is. Bij het ophalen, dient u een eigen witte kentekenplaat mee te nemen. Als deze gemonteerd is en u heeft betaald, verlaat u ons terrein met de huurbakwagen.

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.