Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Kippers huren

Kipper huren Met een kipper lost u op een gemakkelijke manier grind, zand, tuina... Lees meer

Kipper huren Met een kipper lost u op een gemakkelijke manier grind, zand, tuinafval en andere onverdeelbare lading. Dit in tegenstelling tot een aanhangwagen met een vaste opbouw waar u genoodzaakt bent zelf uw losse lading uit te ruimen. De laadbak wordt elektrisch gekanteld wa... Lees meer

{"item_name":"Easyline Kipper tandemas 305x180cm 2800kg","item_id":14426,"currency":"EUR","price":"65","item_brand":"Easyline","item_category":"Kippers huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Kipper tandemas 305x180cm 2800kg
Huren vanafv.a. 65,- per dagp/d
Kippers huren

Kipper huren

Met een kipper lost u op een gemakkelijke manier grind, zand, tuinafval en andere onverdeelbare lading. Dit in tegenstelling tot een aanhangwagen met een vaste opbouw waar u genoodzaakt bent zelf uw losse lading uit te ruimen. De laadbak wordt elektrisch gekanteld waardoor de lading uit zichzelf er uit schuift. PAK Aanhangwagens is het adres om een kiepaanhanger te huren.

Verhuur Kipper

Met een kipper lost u op een gemakkelijke manier grind, zand, tuinafval en andere onverdeelbare lading. Dit in tegenstelling tot een aanhangwagen met een vaste opbouw waar u genoodzaakt bent zelf uw losse lading uit te ruimen. De laadbak wordt elektrisch gekanteld waardoor de lading uit zichzelf er uit schuift. PAK Aanhangwagens is het adres om een kiepaanhanger te huren.

Kiep aanhanger van PAK Aanhangwagens

De verhuur kipper van PAK Aanhangwagens is elektrisch bediend en van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het gemak van elektrisch kiepen, waarmee u uw lading kan lossen zorgt ervoor dat u in een kort tijdsbestek en zonder al te grote inspanning verlost bent van de lading. Een kiepaanhanger huren is interessant voor mensen die eenmalig of voor een korte periode een kipper nodig hebben voor bijvoorbeeld een grote tuinrenovatie of verbouwing aan het huis.

Kiepaanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Indien u een kiepaanhanger wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze op tijd te reserveren via onze website. Dit om zeker te zijn dat de kipper niet is uitgeleend. Voor het huren van een kipper ontvangt u een officiële huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de kipper in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen bord weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een kiepaanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het aanschaffen of huren van een kiepaanhanger? Bekijk dan ons reguliere aanbod of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

  • AWB Roosendaal voor het huren van uw kipper in Noord-Brabant

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.