Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Motortrailers

Motortrailer

Een motortrailer is een aanhanger waarmee een motor of meerdere motoren vervoerd kunnen worden. Voor de transport van uw motor is de motortrailer de meest ideale en slimste oplossing.  Heeft u regelmatig een motorcross wedstrijd of neemt u graag uw motor mee op vakantie en wilt u deze zo comfortabel mogelijk mee kunnen nemen? Voor ieder type motorrijder is er een motor trailer verkrijgbaar.

Verschillende type motortrailers

Er zijn motoraanhangers verkrijgbaar voor het transport van één, twee of drie motoren, motorfietsen of scooters. PAK Aanhangwagens bied een ruim assortiment om elke motorrijder een passend aanbod te geven. PAK Aanhangwagens levert de beste kwaliteit motortrailers waarmee u veilig op weg kunt.

Onze motoraanhangers zijn gemaakt van hoogstaande materialen en worden extra stevig in elkaar gezet met bijvoorbeeld een verzwaard chassis en voldoende vastbind mogelijkheden. Daarnaast is er nog keus uit een motortrailer met vaste assen, maar u kunt ook kiezen voor een motortrailer met hydraulische zakbare assen. Voor extra ondersteuning en stabiliteit van uw motor trailer zijn steunpoten aan te raden. Naast deze open motortrailers hebben wij ook ruim keus in gesloten motortrailers. Het grote voordeel van een gesloten motortrailer is dat u uw motor droog vervoert.

Motortrailer kopen

Niet zeker welk type voor u de juiste is? Kom dan gerust eens langs in onze showroom om de diverse soorten motoraanhangers te bekijken. Door onze expertise kunnen wij u vrijblijvend adviseren zodat u altijd de juiste motor trailer koopt.

Onderhoud

Is uw motor trailer toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Door het regelmatige gebruik van uw motor trailer adviseren wij om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit zorgt er voor dat uw motortrailer langer mee gaat en dat u niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw motortrailer in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende aanhanger mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.