Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Overige aanhangwagens

Overige aanhangwagens Buitenom de traditionele aanhangwagens biedt PAK Aanhangwa... Lees meer

Overige aanhangwagens Buitenom de traditionele aanhangwagens biedt PAK Aanhangwagens ook nog een ruim assortiment aan overige aanhangwagens. Deze aanhangwagens behoren niet tot een klassieke categorie. Onder deze categorie vallen onder andere de beurswagens, bloemenwagens, boottr... Lees meer

Overige aanhangwagens

Overige aanhangwagens

Buitenom de traditionele aanhangwagens biedt PAK Aanhangwagens ook nog een ruim assortiment aan overige aanhangwagens. Deze aanhangwagens behoren niet tot een klassieke categorie. Onder deze categorie vallen onder andere de beurswagens, bloemenwagens, boottrailers en de schaftwagens. Maar u kunt ook bij ons terecht voor lesaanhangwagens en veetrailers.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen van kwaliteitsmerk

Welke aanhanger ook uw voorkeur heeft, bij PAK Aanhangwagens vindt u alleen de beste merken. Alle modellen worden ontwikkeld en gebouwd door vooraanstaande bedrijven, die met name in Nederland en Duitsland gevestigd zijn. Bij het kopen van aanhangwagens en paardentrailers kan worden gekozen voor exemplaren van Hulco, Montana, Proline, Humbaur, Ifor Williams, Henra, Pega, Easyline, Saris, Loady, Anssems en Careliner. Indien u een van onze nieuwe aanhang wagens kopen een te grote uitgave vindt, kunt u ook een tweedehands exemplaar uitkiezen. Onze afwisselende voorraad met occasionaanhangers wordt wekelijks aangevuld en uitgebreid. Ziet u bij ons de perfecte nieuwe auto aanhanger te koop en wilt u deze liever gespreid betalen? Dan kunt u een voordelig leasecontract bij ons afsluiten. Ook het inruilen van uw huidige aanhangwagen is mogelijk. Daarbij bent u overigens niet verplicht om een nieuwe bij ons aan te schaffen.

Exclusief voor u gebouwde aanhangwagen kopen

Sommige bedrijfstakken vragen om doelgerichte oplossingen. Hoewel wij erom bekendstaan dat wij alle soorten aanhangers aanbieden, kan het zo zijn dat u bij het kopen van een aanhang wagen specifieke wensen heeft. Bijvoorbeeld omdat u de aanhanger wilt gebruiken voor bijzondere werkzaamheden of toepassingen. In plaats van een nieuwe complete aanhang wagen te kopen is het daarom ook mogelijk om door ons een uniek model exclusief te laten ontwerpen. Hiertoe kunt u zich wenden tot onze afdeling speciaalbouw. Bij het bouwen van de aanhanger maken wij gebruik van een uit voorraad leverbaar en regulier chassis. De opbouw kan al naar gelang uw wensen worden uitgevoerd, mits een en ander aan de wetgeving rond verkeersvoertuigen voldoet. We hebben onder meer aanhangers ontwikkeld met een uitklapbare hijskraan en voorzien van een waterspuitinstallatie.

Huren of kopen aanhang wagen

Gebruikt, nieuw, inruil of speciaal voor u gebouwd? Bij het kopen van aanhangwagens is bij ons van alles mogelijk. Maar ook wanneer u slechts gedurende korte tijd een aanhanger nodig heeft, kunnen wij daaraan gehoor geven. In dat geval kunt u in plaats van een van onze aanhangwagens te kopen namelijk ook een exemplaar huren. Dit scheelt u onnodige uitgaven voor aanschaf, onderhoud en stalling. Mocht u besluiten om verder gebruik te maken van de aanhanger, dan kunt u de huurovereenkomst altijd verlengen. Afhankelijk van met name de kosten voor stalling is het kopen van een aanhangwagen uiteindelijk natuurlijk wel voordeliger. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u zelf een auto aanhanger te koop? Mail of bel ons, of gebruik het contactformulier op onze website.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk om te kijken wat bij u past, daarbij gaat het om de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De belangrijkste punten zijn het gewicht en de afmetingen van de aanhangwagen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij denken met u mee!

 

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie-voor-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.