Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Loady

Loady aanhangers zijn trailers die in de gewichtsklasse tot 750 kg vallen. Daarm... Lees meer

Loady aanhangers zijn trailers die in de gewichtsklasse tot 750 kg vallen. Daarmee zijn ze interessant voor een brede doelgroep. Ook wie in een lichtere auto rijdt en geen BE-rijbewijs heeft, kan namelijk gebruikmaken van een Loady aanhanger. In het assortiment van PAK bevinden z... Lees meer

Loady

Loady aanhangers zijn trailers die in de gewichtsklasse tot 750 kg vallen. Daarmee zijn ze interessant voor een brede doelgroep. Ook wie in een lichtere auto rijdt en geen BE-rijbewijs heeft, kan namelijk gebruikmaken van een Loady aanhanger.

In het assortiment van PAK bevinden zich meerdere nieuwe en tweedehands aanhangwagens van dit merk, die geschikt zijn voor commerciële en particuliere gebruikers.

Kwaliteit met de hand vervaardigd

Waar andere merken bekendstaan om hun gebruik van de nieuwste technologieën bij de productie van aanhangers, bouwt Loady zijn aanhangwagens nog grotendeels op de ouderwetse manier. Dat betekent dat de trailers met de hand gemaakt worden. Deze manuele productie lijkt wat ouderwets, maar het wordt door velen gezien als de charme van het bedrijf. Daarbij heeft het ook een gunstig effect op het eindresultaat. Doordat de monteurs persoonlijk betrokken zijn bij de bouw van elke Loady, bent u bij het kopen van deze aanhangers verzekerd van een consistente kwaliteit. Welk type u ook overweegt, u kunt altijd rekenen op een kwalitatief heel goede aanhangwagen.

Loady aanhangers met een aantrekkelijk prijskaartje

Een belangrijk voordeel van de trailers van Loady is het beperkte bedrag dat moet worden betaald voor een nieuwe wagen. Ondanks de handmatige fabricage en assemblage weet het bedrijf de kosten voor aanschaf namelijk opvallend laag te houden. Bij dit merk is het dan ook zo dat u tegen een scherpe prijs een zeer degelijke aanhangwagen koopt. Om de aanschaf van een Loady trailer ook mogelijk te maken voor financieel minder draagkrachtige partijen, brengt het bedrijf uitsluitend exemplaren tot 750 kg op de markt. In de praktijk houdt dit tevens in dat voor het rijden met een aanhanger van dit merk een B rijbewijs volstaat. Ook reguliere automobilisten kunnen met deze wagens dus zonder problemen de weg op. Daardoor is een Loady aanhangwagen vooral populair onder particulieren en zie je ze achter menig personenauto.

Enkelas of tandemas Loady aanhanger

Onder de trailers van Loady vindt u exemplaren met een enkele en een dubbele as. Ongeacht het aantal assen, verkoopt het merk echter alleen maar modellen met een maximaal gewicht van 750 kg. Om zoveel mogelijk vracht te kunnen transporteren, bestaan de wanden van de bakwagens uit lichtgewicht materialen als aluminium en PPL (een composiet van plaathout en kunststof). Mede vanwege het bescheiden eigen gewicht betreft het in alle gevallen ongeremde aanhangwagens. De assen hebben dus geen geremde wielen en ook een oploopremsysteem op de dissel ontbreekt. Het trekvoertuig moet de aanhanger dus zelf afremmen. Daarom is het belangrijk dat het is toegestaan om ten minste 750 kg aan de trekauto te koppelen.

Gevarieerd keuzeaanbod bij Loady trailers

De lage gewichtscategorie waarbinnen de trailers vallen, leidt overigens niet tot beperkingen qua design. Loady bouwt gesloten huifaanhangers, open bakwagens, kippers, machinetransporters en plateauwagens. Veel voorkomende lengte- en breedtematen zijn 255×150 en 250×130 cm, maar hieronder bevinden zich allerlei varianten. Het eigen gewicht van de aanhangers is trouwens minstens zo uiteenlopend. Wanneer u dit merk koopt, moet u daarom weten hoeveel een ermee te vervoeren lading over het algemeen weegt. De trailer die u aanschaft dient immers het juiste eigen gewicht te hebben, zodat het geoorloofde totaalgewicht van 750 kg niet wordt overschreden.

Loady aanhangwagen uitbreiden met accessoires

De veelzijdigheid binnen het assortiment van Loady komt eveneens terug in de vele extra’s waarmee de aanhangers zijn uit te breiden. Zo kunt u er onder meer steunpoten, een vlakzeil, een ladingnet, oprijplaten in meerdere uitvoeringen, vloerogen, spanbanden, een antidiefstalslot of een reservewiel bij kopen. Om ladingen beter te beschermen tegen weer en wind, is het ook mogelijk om een open aanhangwagen te voorzien van een huifopbouw. Indien gewenst kan een reclametekst, bedrijfslogo of andere print op het zeil worden aangebracht. De aanschaf van een huifopbouw of andere bijkomende accessoires is extra aantrekkelijk omdat u met dit merk sowieso voor een betaalbare aanhangwagen kiest. Voor een kleine meerprijs koopt u dus een trailer die volledig is toegespitst op uw werkzaamheden. Het mooie is dat het totaalbedrag ook met de toevoeging van optionele uitbreidingen alleszins voordelig blijft.

Loady aanhangwagens bij PAK

Loady heeft slechts een aantal dealers in Nederland, waaronder PAK. Als u geïnteresseerd bent in een open of gesloten wagen van dit merk, dan vindt u op onze website dan ook een breed assortiment aanhangers. Een deel daarvan hebben wij voorradig en deze exemplaren zijn dus direct online te bestellen. Dankzij onze gemakkelijke transportservice wordt uw trailer thuis of op uw werkadres afgeleverd. Wanneer u de verschillende aanhangers liever van dichtbij met elkaar vergelijkt, kunt u ook langskomen in onze showroom. PAK Aanhangwagens bevindt zich pal aan de A58. Via afslag 34 bereikt u industriegebied Smokkelhoek te Kapelle, waar wij gevestigd zijn aan de Molenweg 12.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.