Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Voorzijde pand PAK Aanhangwagens Voorzijde pand PAK Aanhangwagens
Al 50 jaar de betrouwbare en aantoonbare partner

PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop en verhuur van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland en daarbuiten. PAK Aanhangwagens levert bijna alle soorten aanhangwagen tot een massa van maximaal 3500 kg.

Over PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop en verhuur van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland, omliggende provincies en België. PAK Aanhangwagens levert bijna alle soorten aanhangwagen tot een massa van maximaal 3500 kilogram. In onze ruime showroom hebben we een groot assortiment aanhangwagens en paardentrailers in diverse soorten en maten van gerenommeerde merken waaronder Proline, Easyline, Ifor Williams, bekijk al onze merken hier.

Showroom

Bekijk en ervaar ons assortiment aanhangwagen en paardentrailers

PAK Aanhangwagen heeft een ruime showroom waar je onder het genot van een bak koffie een groot deel van ons assortiment kunt bekijken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met recht zeggen dat wij specialisten zijn. Onze vakkundige vakmensen weten exact waar ze mee bezig zijn en helpen u graag bij al uw vragen. Wij willen ons onderscheiden door op een persoonlijke manier met onze klanten om de tafel te gaan om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij vragen van al onze werknemers elke dag weer die service te verlenen die van ons wordt verwacht. Wij bouwen graag een relatie op die jarenlang voort wordt gezet.

De showroom van PAK Aanhangwagens is gevestigd op een uniek locatie langs de A58. Gemakkelijk te bereiken via afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle. U bent van harte welkom bij dé paardentrailer en aanhangwagen specialist van Zeeland.

Service en onderdelen

Omdat we bij PAK Aanhangwagens service en kwaliteit als belangrijke speerpunten zien, hebben we naast ons reguliere aanbod aanhangwagens en paardentrailers een speciaal ingerichte aanhanger onderdelen webshop ontwikkeld met aanhanger en paardentrailer onderdelen. Wij willen onze klanten net dat beetje extra bieden waardoor wij ons kunnen onderscheiden in de markt.

Kwaliteit en ervaring

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam opgebouwd binnen de aanhangwagenbranche. Waarom bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer? Of waarom is PAK Aanhangwagens de ideale locatie voor het huren van een aanhangwagen? Wij hebben 10 redenen opgesteld waarom u voor PAK Aanhangwagens kiest.

  • Al meer dan 50 jaar een aantoonbare, betrouwbare partner op de aanhangermarkt;
  • U kunt voor alle soorten aanhangwagens tot 3500 kilo terecht, ook voor speciaal bouw projecten;
  • Zeer makkelijk te bereiken langs de provinciale weg bij Kapelle en direct vanaf de A58 bij afslag 34;
  • Leverancier van alle topmerken op de markt;
  • Een grote voorraad van meer dan 100 aanhangwagens, zowel nieuw als gebruikt;
  • Gegarandeerd een snelle service. Een nieuwe aanhangwagen gekocht? U kunt hem direct aanpikken en meenemen;
  • Het team staat graag voor u klaar om u van tips te voorzien en met u mee te denken;
  • Wij bezorgen desgewenst de aanhangwagen voor u op locatie;
  • Bij onderhoud altijd vervangend vervoer;
  • Gecertificeerde BOVAG monteurs in dienst voor een top resultaat.

Een wagen bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

Naast verkoop vanuit onze showroom kunt u ook een aanhangwagen of paardentrailer aanschaffen via onze website. In ons ruime assortiment kunt u een aanhangwagen of trailer selecteren; voorzien van accessoires en u weet direct de prijs.