Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Voorzijde pand PAK Aanhangwagens
Al 50 jaar de betrouwbare en aantoonbare partner

PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop en verhuur van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland en daarbuiten. PAK Aanhangwagens levert bijna alle soorten aanhangwagen tot een massa van maximaal 3500 kg.

Over PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop en verhuur van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland, omliggende provincies en België. PAK Aanhangwagens levert bijna alle soorten aanhangwagen tot een massa van maximaal 3500 kilogram. In onze ruime showroom hebben we een groot assortiment aanhangwagens en paardentrailers in diverse soorten en maten van gerenommeerde merken waaronder Proline, Easyline, Ifor Williams, bekijk al onze merken hier.

PAK Aanhangwagens bedrijfspand
Showroom

Groot assortiment aanhangwagen en paardentrailers

Bij PAK Aanhangwagens hebben we een ruime showroom waar u onder het genot van een bak koffie een groot deel van ons assortiment kunt bekijken. Onze jarenlange ervaring laat zien dat wij echte specialisten zijn. Onze vakkundige medewerkers weten exact waar ze mee bezig zijn en helpen u graag met al uw vragen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering waarbij we met u om de tafel zitten voor het gewenste eindresultaat. We vinden goede service erg belangrijk en we gaan graag relaties aan voor de lange termijn.

Wilt u onze showroom eens bezoeken? Onze unieke locatie langs de A58 is eenvoudig te bereiken via afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle. U bent van harte welkom bij dé paardentrailer en aanhangwagen specialist van Zeeland. We laten u graag ons aanbod zien, beantwoorden al uw vragen en denken met u mee.

Snelle service en onderdelen

Service en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten bij PAK Aanhangwagens. Daarom hebben we een grote voorraad onderdelen, zo kunnen onze monteurs in de werkplaats de wagens snel klaar maken en herstellen. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten tot uw aanhangwagen of trailer klaar is!

Naast ons reguliere aanbod aanhangwagens en paardentrailers hebben we aanhanger onderdelen en paardentrailer onderdelen in onze webshop. Zo zorgen we ervoor dat je alles tegelijk kunt bestellen en compleet bent. Op deze manier bieden wij onze klanten net dat beetje extra en onderscheiden we onszelf op de markt.

Naast huren en kopen is ook een aanhangwagen leasen mogelijk. Bij het product vindt u de verschillende mogelijkheden. Benieuwd naar de prijs? U kunt zelf eenvoudig een offerte aanvragen via de website, zowel bij kopen, huren als leasen.

PAK paardentrailer over ons

Inruilen aanhangwagen en paardentrailer

Naast nieuwe aanhangwagens en paardentrailers hebben we ook occasions in ons aanbod. Dus bent u op zoek naar een tweedehands paardentrailer of tweedehands aanhangwagen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Hiervan is het aanbod beperkt, maar krijgen we regelmatig binnen. Houd daarom onze website in de gaten!

Bent u van plan een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer te kopen en wilt u uw oude trailer inruilen? Bij PAK Aanhangwagens kopen we regelmatig occasion aanhangwagens en paardentrailers in.

Voor het inruilen van uw aanhangwagen of trailer maken we graag een afspraak. Wij bekijken deze en kunnen u een goed voorstel doen. U hoeft niet per se een nieuwe paardentrailer of aanhangwagen te kopen om uw oude in te kunnen ruilen. Meer informatie over het inruilen? Kijk dan op onze pagina over paardentrailer en aanhangwagen inruilen.

Kwaliteit en ervaring

Met onze jarenlange ervaring hebben we een betrouwbare naam opgebouwd binnen de aanhangwagenbranche. U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen én huren van een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer.  Ook voor een tweedehands aanhangwagen of paardentrailer kunt u bij ons terecht.

10 redenen waarom u voor een PAK Aanhangwagen kiest:

  1. Al meer dan 50 jaar een aantoonbare, betrouwbare partner op de aanhangmarkt.
  2. We hebben alle soorten aanhangwagens tot 3500 kilo in huis, ook voor speciaal bouw projecten.
  3. Ons pand is makkelijk te bereiken langs de provinciale weg bij Kapelle en direct vanaf de A58 bij afslag 34.
  4. We leveren alle topmerken op de markt.
  5. We hebben een grote voorraad van meer dan 100 aanhangwagens, zowel nieuw als gebruikt.
  6. Gegarandeerd een snelle service. Een nieuwe aanhangwagen gekocht? U kunt hem direct aanpikken en meenemen.
  7. Ons team staat graag voor u klaar om u van tips te voorzien en met u mee te denken.
  8. Wij bezorgen de aanhangwagen ook op locatie.
  9. Bij onderhoud bieden wij altijd vervangend vervoer.
  10. We hebben gecertificeerde BOVAG monteurs, zij zorgen voor een topresultaat!
Een wagen bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

Naast verkoop vanuit onze showroom kunt u ook een aanhangwagen of paardentrailer aanschaffen via onze website. In ons ruime assortiment kunt u een aanhangwagen of trailer selecteren; voorzien van accessoires en u weet direct de prijs.