Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Huifaanhangwagens huren

Huifaanhanger huren bij PAK Aanhangwagens Een huifaanhanger huurt u bij PAK Aanh... Lees meer

Huifaanhanger huren bij PAK Aanhangwagens Een huifaanhanger huurt u bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben een divers assortiment huifaanhangwagens in de verhuur. Hierdoor hebben wij voor elke klus een passende aanhangwagen te huur. U kunt bij ons terecht voor het huren van een enkela... Lees meer

{"item_name":"Loady Huifaanhangwagen enkelas 250x130cm 750kg","item_id":14423,"currency":"EUR","price":"35","item_brand":"Loady","item_category":"Huifaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Loady Huifaanhangwagen enkelas 250x130cm 750kg
Huren vanafv.a. 35,- per dagp/d
Huifaanhangwagens huren

Huifaanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Een huifaanhanger huurt u bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben een divers assortiment huifaanhangwagens in de verhuur. Hierdoor hebben wij voor elke klus een passende aanhangwagen te huur. U kunt bij ons terecht voor het huren van een enkelas huifwagen.

Aanbod huifaanhangwagens bij PAK Aanhangwagens

Onze verhuur bakwagen enkelas met huif is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Het grote voordeel van de huifwagen is de relatief kleine omvang waardoor u deze gemakkelijk kwijt kunt bij uw woning of bedrijf. Tot slot bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres voor het huren van een aanhanger speciaal ingericht voor glastransport.

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik opletten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.