Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Kippers

Kipper

Een kipper is ideaal voor transport van losgestort materiaal zoals zand, grind of stenen. Door het kunnen kiepen van de aanhanger, is uw vracht snel gelost zodat u tijd en geld bespaart. Met een kiepaanhanger bent u van alle gemakken voorzien om uw werk optimaal uit te kunnen voeren.

Kipper aanhangwagens van PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft diverse modellen kippers in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische, handbediende of driezijdige kipper welke in diverse gewichtsklassen en afmetingen verkrijgbaar zijn. Een enkelas, tandemasser en zelfs een 3 asser kipper zijn allemaal mogelijke uitvoeringen, afhankelijk van uw werkzaamheden kan hier een keus uit gemaakt worden.

De aanschaf van een kieper is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, weet u nog niet welk type kieper u moet kiezen? Dan kijken wij graag met u mee. Bij PAK Aanhangwagens hechten we veel waarde aan het juiste product voor uw werkzaamheden. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard zodat u alle modellen kunt testen. Wenst u liever een kieper te huren bekijk dan onze verhuur pagina voor meer informatie. Het komt regelmatig voor dat er een kipper aanhanger wordt ingeruild. Over het algemeen controleren wij de kipper aanhanger occasion op een aantal punten alvorens wij deze weer aanbieden. Een overzicht van onze kipper aanhanger occasions treft u op de occasion pagina.

Opties voor uw kieper

Uw kiepaanhanger helemaal naar wens uitbreiden? Buitenom de standaard uitvoeringen kunt u uw kiepaanhanger uitbreiden met onder andere; oprijplaten, steunpoten voor extra ondersteuning bij zware ladingen, loofrekken, ladingnet om te voorkomen dat u lading uit de wagen waait en opzetborden om nog meer lading te kunnen vervoeren. Maak van uw dagelijkse werkzaamheden een routine klus met deze sterke aanhangwagen.

Onderhoud

Is uw kiepaanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Door het regelmatige gebruik van uw kieper adviseren wij om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit zorgt er voor dat uw kipper langer mee gaat en dat u niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw kipper aanhanger  in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende kiepaanhanger mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.