Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Proline

Wanneer u een trailer aanschaft, moet u elke dag op uw aanhangwagen kunnen reken... Lees meer

Wanneer u een trailer aanschaft, moet u elke dag op uw aanhangwagen kunnen rekenen. De wagen moet geschikt zijn voor intensief en veelvuldig gebruik en jarenlang meegaan. Met een aanhanger van het Nederlandse merk Proline koopt u een wagen waar u op kunt bouwen. Een praktisch en ... Lees meer

Proline

Wanneer u een trailer aanschaft, moet u elke dag op uw aanhangwagen kunnen rekenen. De wagen moet geschikt zijn voor intensief en veelvuldig gebruik en jarenlang meegaan. Met een aanhanger van het Nederlandse merk Proline koopt u een wagen waar u op kunt bouwen.
Een praktisch en op alle punten geperfectioneerd ontwerp zorgt bovendien voor het ultieme gebruiksgemak. Bij PAK Aanhangwagens heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod aanhangers.

Gebouwd naar de wensen van eindgebruikers

De eerste aanhangwagen werd in 2012 in productie genomen. Aan deze plateauwagen ging een ontwikkeling van enkele jaren vooraf, waarin veel marktonderzoek werd verricht en uitgebreid gesproken werd met ondernemers en andere eindgebruikers van dit soort aanhangers. Nadat de eerste trailer op de markt was gebracht, werd in de daaropvolgende periode het design nogmaals onder de loep genomen om enkele knelpunten weg te werken. Daarna kon Proline vanaf 2013 beginnen met de ontwikkeling van diverse andere aanhangwagens. Dit leidde in een tijdsbestek van enkele jaren tot een veelomvattend assortiment bestaande uit diverse trailertypes. Elk model is uiterst praktisch in gebruik en dat wordt met trots uitgedragen. De bouwers en ontwerpers achter dit merk blijven de wagens evenwel voortdurend door ontwikkelen en nemen daarbij steeds de laatste hedendaagse eisen als uitgangspunt.

Filosofie achter een Proline aanhanger

Proline bouwt zijn trailers echt voor zijn klanten. Dit achterliggende idee waarbij de eindgebruiker centraal staat komt ook terug in de bedrijfsfilosofie van de fabrikant. Het merk wil meer doen dan eenvoudigweg zoveel mogelijk producten verkopen. De professionals die gebruikmaken van de aanhanger hebben immers vooral baat bij een goed doorontwikkelde trailer, die gedurende lange tijd zijn diensten bewijst als trouwe metgezel. Daarom wordt elk model dat men ontwerpt eerst grondig getest en waar nodig aangepast, voordat deze in het verkoopassortiment verschijnt. Proline Trailers is van mening dat alleen op deze wijze tot een hoogwaardig product kan worden gekomen, dat het waard is om op de markt te brengen. Het resultaat zijn robuuste en gebruiksvriendelijke aanhangers die tot in de details geperfectioneerd zijn.

Proline aanhangwagens gekenmerkt door veelzijdigheid

Het merk bouwt aanhangers die aan een zo breed mogelijke groep worden aangeboden. Om dit te bereiken, gaat het bedrijf seriematig te werk en ontwikkelt men daarbij binnen elke trailerlijn steeds diverse uitvoeringen. Daardoor vindt iedere gebruikersgroep een aanhangwagen met het juiste ontwerp. Hoewel in het bijzonder de professionele markt bediend wordt, lenen de aanhangers zich dankzij het uitgebreide assortiment eveneens voor particulieren. Het veelomvattende aanbod met accessoires maakt het bovendien mogelijk om een trailer verder aan te passen voor de ermee uit te voeren werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. Omdat hier al bij het ontwerpen van de diverse modellen rekening wordt gehouden, zijn alle extra’s gemakkelijk achteraf te monteren. U kunt uw aanhangwagen dus altijd laten aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Breed assortiment aanhangers

De diversiteit van Proline blijkt duidelijk uit het assortiment. Het merk heeft een bijzonder groot aanbod, bestaande uit machine-, auto- en motortransporters, open baktrailers, kippers en plateauaanhangers, maar ook podium-, verkoop- en presentatiewagens, schaftwagens, gesloten auto- en machinetrailers, lesaanhangers, paardentrailers, koel- en vriesaanhangers, bloemenwagens, huifaanhangwagens en andere gesloten modellen. De meeste aanhangers zijn uitgevoerd als enkelas en tandemas. Onder de gesloten aanhangwagens, kippers, plateauwagens en machinetransporters bevinden zich echter ook exemplaren voorzien van drie assen. Tot de beschikbare accessoires behoren onder meer een antidiefstalslot, een traanplaatvloer, een gietvloer, opzetborden, loof- en voorrekken, vleesophangsystemen, een aggregaat voor een koel- of vriesmotor en een camerasysteem voor paardentrailers.

Naar PAK voor Proline aanhanger

PAK Aanhangwagens behoort tot het kleine aantal officiële dealers en biedt een groot aantal modellen aan, waarvan wij er meerdere op voorraad hebben. Als u graag gebruik wilt maken van een trailer van dit uitstekende merk, dan vindt u bij ons dus ongetwijfeld een exemplaar met de juiste toepassing en specificaties. Daarnaast verkopen wij ook sommige accessoires, waaronder camera’s om in een aanhangwagen voor paardentransport te installeren. U kunt online bestellen en uw trailer door onze bezorgdienst bij u laten afleveren. Maar uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom om het uitgebreide aanbod uitvoeriger en van dichtbij te kunnen bekijken. U vindt ons bedrijf vlak bij de A58 op industriegebied Smokkelhoek in de buurt van Kapelle.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.