Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Aanhangwagen of paardentrailer inruilen

Bent u van plan een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer te kopen en wilt u uw oude trailer inruilen? Bij PAK Aanhangwagens kopen we regelmatig occasion aanhangwagens en paardentrailers in. U hoeft niet perse een nieuwe aanhanger te kopen om bij ons uw oude in te kunnen ruilen.

Om een goed voorstel te kunnen doen is het voor ons belangrijk om vooraf uw paardentrailer of aanhangwagen te zien. In overleg maken we een afspraak zodat we uw huidige aanhanger of paardentrailer goed kunnen bekijken.

Inruilen bij PAK Aanhangwagens

Op het moment dat u met uw oude aanhangwagen of paardentrailer bij ons langs komt gaan wij op basis van een aantal punten de wagen bekijken. De volgende punten zijn voor ons erg belangrijk:

 • Het chassis;
 • De banden;
 • De buitenkant;
 • De binnenkant (laadbak).

Nadat wij alle punten goed hebben bekeken kunnen wij u een aanbod doen voor de inruilprijs van de aanhangwagen of paardentrailer. Indien u bij ons een nieuwe aanhangwagen wilt aanschaffen dan verrekenen we de inruilprijs in de prijs van de nieuwe aanhangwagen of paardentrailer.

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen maar wilt u toch een schatting hebben wat wij u terug kunnen geven voor de aanhanger of paardentrailer, dan kunt u ons ook foto’s sturen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

Graag met de bovengenoemde controle punten zichtbaar op de foto’s. Het aanbod dat wij doen naar aanleiding van de foto’s is een inschatting. Wij behouden ons het recht toe het aanbod te wijzigen als de aanhangwagen in een andere staat is dan wij op de foto’s konden beoordelen. Onze voorkeur gaat dan ook altijd uit naar een fysieke afspraak, dit om misverstanden te voorkomen.

  Naam*
  Postcode* / Huisnr.*
  Straatnaam*
  Woonplaats*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Type aanhangwagen*
  Kenteken
  Foto's*
  Opmerkingen / Vragen

  PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

  Even sparren over de mogelijkheden of deze pagina delen in je netwerk?
  Deel deze pagina