LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Contact met PAK Aanhangwagens

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via verschillende kanalen.

Telefoonnummer:  0113-381722
E-mail: info@pak-aanhangwagens.nl
Bezoek onze showroom: Molenweg 12, Schore

Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag tot 22:00 uur bereikbaar en op zaterdag t/m 12:00 

Overige bedrijfsgegevens:
BTW-nummer: NL820994662B01
Kvk-nummer: 22043282
BIC-nummer: RABONL2U

Contactformulier

Het is ook altijd mogelijk om via ons contactformulier een vraag te stellen, een klacht in te dienen of een compliment met ons te delen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij stellen het op prijs als u uw telefoonnummer invult op het contactformulier, zodat we eventueel telefonisch contact met u kunnen opnemen om het één en ander toe te lichten.

  Naam*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer* Wij zullen u contacteren via dit telefoonnummer

  E-mailadres* Wij sturen een kopie van uw aanvraag naar dit e-mailadres

  Uw Bericht

  Bezoek onze showroom

  Bezoek onze showroom om u te laten informeren en inspireren over de mogelijkheden bij PAK Aanhangwagens. Een ruim aanbod aan aanhangwagens en paardentrailers kunt u bekijken en vergelijken.

  PAK Aanhangwagens & Trailers
  Molenweg 12
  4423 PD Schore

  Gelegen aan de A58, afrit 34 nabij industrieterrein Smokkelhoek te Kapelle.

  Openingstijden

  Onze showroom is geopend op de volgende dagen en tijden:

  Maandag:       07:30 uur – 17:30 uur
  Dinsdag:         07:30 uur – 17:30 uur
  Woensdag:     07:30 uur – 17:30 uur
  Donderdag:    07:30 uur – 17:30 uur
  Vrijdag:           07:30 uur – 17:30 uur
  Zaterdag:       08:00 uur – 12:00 uur
  Zondag:         Gesloten

  Bent u niet in de gelegenheid om gedurende onze openingstijden een bezoek te brengen aan onze showroom dan maken wij graag een aparte afspraak buitenom de openingstijden.

  Social media

  Via onze social media kanalen is het mogelijk om uw vraag te stellen. Daarnaast posten wij wekelijks nieuwe berichten om onze klanten op de hoogte te houden van de gebeurtenissen bij PAK Aanhangwagens. Van maandag t/m vrijdag beantwoorden wij uw vragen tot 22:00 uur.

   

  PAK Aanhangwagens

  Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

  Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

  Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

  Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

  Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

  Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

  Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

  De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.