Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.

Let op: We zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren.

Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Type kipper
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Kippers tridemas

Professionele tridemas kipper via PAK Het aan- en afvoeren van los te storten ma... Lees meer

Professionele tridemas kipper via PAK Het aan- en afvoeren van los te storten materialen gaat het best met een daarvoor bestemde trailer. Aanhangers die speciaal gemaakt zijn voor dit soort werkzaamheden staan bekend als kippers. Een kipper beschikt over een kantelbare bak, waarm... Lees meer

{"item_name":"Proline driezijdige Kipper tridemas 401x185cm 3500kg","item_id":"14546","currency":"EUR","price":12922.8,"item_brand":"Proline","item_category":"Kippers tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline driezijdige Kipper tridemas 401x185cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
243,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 10.680,-
{"item_name":"Proline driezijdige Kipper tridemas 401x202cm 3500kg","item_id":"14547","currency":"EUR","price":13049.85,"item_brand":"Proline","item_category":"Kippers tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline driezijdige Kipper tridemas 401x202cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
246,- per maandp/m
Beperkte voorraad, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 10.785,-
Kippers tridemas

Professionele tridemas kipper via PAK

Het aan- en afvoeren van los te storten materialen gaat het best met een daarvoor bestemde trailer. Aanhangers die speciaal gemaakt zijn voor dit soort werkzaamheden staan bekend als kippers.

Een kipper beschikt over een kantelbare bak, waarmee ladingen eenvoudig kunnen worden gelost. Voor het verplaatsen van grote volumes stortmateriaal is een kipper tridemas de perfecte oplossing. Bij het kopen of huren van een tridemas kieptrailer kunt u rekenen op PAK Aanhangwagens. Maak een afspraak in onze showroom of bestel uw kipper tridemasser via de site.

Gebruik tridemasser kipper

Het ontwerp van een kiepaanhanger komt grotendeels overeen met dat van een standaardtrailer met een open bak. Kippers worden dan ook gebruikt voor vergelijkbare ladingen. Het gaat daarbij om materialen die geen overkapping of andere bijzondere vervoerscondities nodig hebben. De feature waarmee ze zich onderscheiden van de meer gangbare open aanhangwagens is de kiepbak. Deze kan bij een tridemas kiptrailer achterover, naar links en naar rechts worden gekanteld. Een aanhanger met een dergelijk flexibele bak wordt ook wel een driezijdige kipper genoemd. Het voordeel van een kantelbak is dat deze niet met de hand of met behulp van een grijper hoeft te worden geleegd. Kipwagens kennen veel toepassingen en lenen zich onder meer voor het transport van bouw- en tuinafval, tuinaarde, stenen, kiezels, grond, puin en zand. Verder worden ze ook wel ingezet voor aardappelvervoer. Ondernemingen die gebruikmaken van tridemas kippers zijn veelal werkzaam in de groenvoorziening, wegen-, woning- of waterbouw, landbouwsector of het grondverzet.

Tridemas kipper aanhangwagen van Proline

Drieassige kiptrailers zijn uitsluitend verkrijgbaar met een totaalgewicht van 3500 kg. Voor een lichter model verwijzen wij u graag door naar onze pagina’s met kipper tandemassers en enkelassers. Behalve dat deze vaak in een lagere gewichtsklasse vallen, zijn ze meestal ook minder lang. Grofweg kan worden gesteld dat de gemiddelde lengte van tandemassers drie tot vier meter bedraagt en die van enkelassers twee tot drie meter. Met een tridemasser kiest u voor een circa vier meter lange en twee meter brede kiepaanhanger. PAK heeft in deze categorie kippers van het Nederlandse Proline. De kippers tridemas van dit merk zijn voorzien van een elektrische bediening, zodat het kantelen van de bak geen enkele moeite kost. Doordat ze een driezijdige kiepbak hebben, kan een Proline kipper tridemasser zijn werk ook doen als de ruimte beperkt is.

Kipper tridemas of tandemas

Gewichtsklasse, capaciteit en afmeting zijn belangrijke factoren bij het selecteren van een kipper. Hoewel tridemassers behoren tot de zwaarste aanhangercategorie betekent dit niet dat u voor een trailer van 3500 kg dubbelassers zonder meer kunt uitsluiten. Wanneer u een kipper met een dergelijk hoog totaalgewicht wilt kopen, is kiezen voor een tridemas kieptrailer daarom niet altijd vanzelfsprekend. Voordelen van een tridemas kipper aanhangwagen zijn een betere stabiliteit en minder bandenslijtage. De derde as zorgt er echter ook voor dat het eigen gewicht hoger is en het laadvolume dus kleiner. Zo kan de drieas Proline van 401x202cm en 3500 kg tevens worden gekocht als tandemasser met hetzelfde totaalgewicht en dezelfde afmetingen. Maar in plaats van 2250 kg is de capaciteit van de dubbelasvariant 2350 kg. U kunt daarnaast een kleinere 3500 kg Proline tandemas van 351x185cm of 301x185cm kopen. Deze zijn geschikt voor volumes van respectievelijk 2439 en 2770 kg.

Accessoires tridemasser kipper

Zoals vrijwel alle aanhangers is ook een kiptrailer uit te breiden met extra’s die niet tot de standaarduitrusting behoren. Maar zonder deze features kunt u er de werkzaamheden waarvoor de kipper gemaakt is natuurlijk ook gewoon mee uitvoeren. Door specifieke accessoires te laten toevoegen, schaft u echter een kipper tridemasser aan die op alle punten aan uw wensen voldoet. Proline heeft een breed scala aan opties voor kipaanhangwagens en bij het online bestellen kunt u aankruisen wat u nodig hebt. Als u bijkomende accessoires selecteert die op de trailer moeten worden gemonteerd, wordt dit door onze eigen monteurs gedaan. Er is keuze uit onder andere schokbrekers, bladveren, contourverlichting, achterlichtbescherming, steunpoten, draadloze afstandsbediening voor de bak, een accudruppelaar, oprijplaten, opzetborden, voorrekken en loofrekken. Deze accessoires zijn tevens achteraf aan te schaffen in onze onderdelenshop.

Kopen of leasen tridemas kipper

Een kipper tridemasser kan bij aankoop direct worden betaald, maar indien nodig is afbetaling over een langere periode mogelijk. Bij PAK kunt u namelijk kiezen voor een leasetermijn van 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Behalve dat u elke maand een vast en laag bedrag aflost, kan leasen voor bedrijven ook interessante fiscale voordelen opleveren. Voor hoeveel maanden of jaren u een leasecontract kunt afsluiten, ligt aan uw financiële armslag en wat de tridemas aanhangwagen kipper kost. Eén ding staat vast en dat is dat u bij ons altijd een scherpe prijs betaalt. Extra besparen doet u met een tweedehands kipper of exemplaar in de aanbieding. Wilt u meer informatie over nieuwe of gebruikte tridemas kippers? Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, social media en het online formulier.

Welke merken kipper biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan kippers. In ons assortiment vindt u trailers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

Wij hebben zowel enkelas kippers als tandemas en tridemas. U kunt de kippers ook voorzien van een huif. Bent u op zoek naar een plateauwagen van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de kipper te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde kippers te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de kipper, niet door het aantal assen van een kiep aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie-voor-rijbewijzen/

Kan ik een kipper leasen bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker! De aankoop van een kiep aanhangwagen kan een behoorlijke investering met zich meebrengen, Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een kipper of andere aanhanger graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een plateauwagens te leasen. U financiert de aanschaf van uw kipper dan middels een beperkt vast bedrag per maand, na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een kiep aanhangwagen?

Kippers lijken vaak visueel erg op elkaar, echter heeft elke kieper zijn eigen krachten en zwaktes. Voor het zwaardere werk heb je extra bodemondersteuning nodig, iets wat een merk als Proline biedt. Zoekt u meer een allround wagen, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, dan kan de Easyline plateauwagen beter bij uw wensen passen. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de beste plateauwagen voor uw werkzaamheden.

Is speciaalbouw mogelijk bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker, bij PAK Aanhangwagens hebben wij al ruim 50 jaar ervaring met speciaalbouw. Zit er in het standaard assortiment geen aanhangwagen die bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om de aanhangwagen compleet naar uw wensen in te richten.