Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.

Let op: We zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren.

Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Saris

Noord-Brabant is de thuisbasis van verschillende gerenommeerde aanhangwagenfabri... Lees meer

Noord-Brabant is de thuisbasis van verschillende gerenommeerde aanhangwagenfabrikanten, en ook het merk Saris is uit deze provincie afkomstig. Saris aanhangwagens zijn onder andere verkrijgbaar als kipper, open bakwagen, gesloten remorque, transporter en plateauwagen. Wat al deze... Lees meer

Saris

Noord-Brabant is de thuisbasis van verschillende gerenommeerde aanhangwagenfabrikanten, en ook het merk Saris is uit deze provincie afkomstig. Saris aanhangwagens zijn onder andere verkrijgbaar als kipper, open bakwagen, gesloten remorque, transporter en plateauwagen.

Wat al deze trailers kenmerkt is hun betrouwbaarheid, robuuste design, hoogwaardige materiaalkeuze, gebruiksvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit. PAK heeft een ruime keuze aanhangers van het merk Saris voor u, waarvan een deel op voorraad is.

Begrip op de weg

Hoewel deze fabrikant al sinds 1959 aanhangwagens bouwt, ligt het begin van het familiebedrijf nog verder terug in het verleden. Het ontstond namelijk in 1913. Oorspronkelijk gevestigd in Eindhoven als hoefsmederij, werd eveneens op bescheiden schaal constructiewerk verricht. Later werd ook begonnen met de productie van landbouwaanhangers. In 1959 had de fabricage van wagens de belangrijkste plaats ingenomen en was de smederijfunctie meer en meer naar de achtergrond verdwenen. De nieuw ingeslagen weg werd het jaar daarop reeds beklonken met het betrekken van een nieuwe productiehal in Hapert. Aanvankelijk kwamen jaarlijks een paar honderd trailers uit de fabriek van Saris Aanhangers bv. Naarmate de jaren vorderden ging de productie echter snel omhoog. Vergeleken met 1960 was het aantal trailers dat per jaar werd gebouwd in 1985 vervijftigvoudigd van 200 wagens tot 10.000. Tegenwoordig rijden ruim 500.000 aanhangers van Saris rond en is het merk een begrip op de weg. En niet alleen in Nederland. De goede reputatie heeft geleid tot een dealernetwerk dat zich uitstrekt tot landen als Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, terwijl tevens gebruik wordt gemaakt van importeurs in Denemarken, Finland, Griekenland en Israël.

Specialist in open trailers

Wanneer u een Saris aanhangwagen kopen wilt, heeft u de keuze uit voertuigtransporters, kippers, plateauaanhangers, open bakwagens en gesloten modellen. Het merendeel daarvan is leverbaar in een groot aantal gewichtsklassen. Een Saris kipper kan bijvoorbeeld worden gekocht met een totaalgewicht variërend van 1400 tot 3500 kg. Bij een Saris plateauwagen loopt dit uiteen van 1350 tot 3500 kg, terwijl de auto-, motor- en machinetransporters beschikbaar zijn met een totaalgewicht tussen 2700 en 3500 kg. De gesloten aanhangwagens van dit merk kunnen worden geleverd in gewichtsklassen van 1350 tot 2700 kg. Om het ontwerp van een open en dichte trailer helemaal toe te spitsen op uw werk kunt u er allerlei optionele extra’s bij aanschaffen. Denk daarbij aan een oprijklep, uitzetsteunen, een zijdeur of rekken, cargorails met bijbehorende stangen, een net of een vlakzeil om de lading op zijn plaats te houden. Voor het veilig stallen van uw Saris aanhanger is deze te voorzien van een koppelings- of antidiefstalslot.

Ruim aanbod open bakwagens

Ook als u een open aanhanger in een reguliere uitvoering zoekt, kunt u op Saris rekenen. In het assortiment vindt u diverse bakwagens met een totaalgewicht tussen 750 en 2700 kg. De King is een compact model met een standaard kiepfunctie, terwijl de Friends4U opvalt door zijn grote laadvermogen. Gaat u voor een traditionele uitvoering, dan is de van houten wanden voorziene Classis Wood een goede keuze. Een populaire aanhanger met een open bak die in veel gewichtsklassen te koop is, is de Saris McAlu Pro. Deze heeft afhankelijk van het totaalgewicht twee of vier wielen. Net als de King en de Friends4U bestaat de trailer uit lichtgewicht aluminium. De meeste van deze bakwagens beschikken over diverse standaardonderdelen, waaronder touwhaken, bindpunten, een uitneembaar achterbord en loofrekken. Als extra accessoires zijn onder meer steunpoten, een kiepbak, oprijplaten en een antidiefstalslot toe te voegen. Om goederen en andere transportvracht af te dekken of het verschuiven ervan te voorkomen, kunt u er loofrekken, een ladingnet of zeil bij aanschaffen. Natuurlijk is het ook mogelijk om door middel van een frameconstructie van deze open aanhangers huifaanhangwagens te maken.

Koop uw Saris aanhangwagen bij PAK

Bij PAK kunt u diverse trailers van Saris aanschaffen. Op onze website ziet u welke modellen wij op dit moment voorradig hebben. Mocht de door u beoogde uitvoering zich onverhoopt niet in ons actuele verkoopaanbod bevinden of bent u specifiek geïnteresseerd in een geheel nieuw Saris model, dan kunt u deze natuurlijk altijd via ons bestellen. Contact opnemen doet u via social media, e-mail, het online formulier of per telefoon. Onze transportservice zorgt er dan desgewenst voor dat uw Saris aanhanger op het doorgegeven adres wordt afgeleverd. Wat ook kan is langskomen in onze showroom aan de Molenweg op bedrijventerrein Smokkelhoek bij Kapelle. Zo kunt u goed zien wat de specificaties zijn van de bij ons aanwezige wagens. Wij zijn elke werkdag en op zaterdagmorgen geopend. En of u nu online of in de showroom koopt, u krijgt gegarandeerd twee jaar garantie op uw aanhangwagen.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.