LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Vriesaanhangwagens

Vriesaanhangwagen

Wilt u gekoelde producten vervoeren ? Dan is een vriesaanhangwagen de ideale oplossing. Door de doordachte geïsoleerde opbouw blijft de temperatuur binnenin de vrieswagen vrijwel constant.

 • {"item_name":"Proline vriesaanhanger 250x150x150cm 750kg","item_id":259792,"currency":"EUR","price":12922.8,"item_brand":"Proline","item_category":"Vriesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

  Proline vriesaanhanger 250x150x150cm 750kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline vriesaanhanger 250x150x150cm 1450kg","item_id":259793,"currency":"EUR","price":13358.4,"item_brand":"Proline","item_category":"Vriesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}

  Proline vriesaanhanger 250x150x150cm 1450kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline vriesaanhanger 250x150x190cm 1450kg","item_id":259794,"currency":"EUR","price":13612.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Vriesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}

  Proline vriesaanhanger 250x150x190cm 1450kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline vriesaanhanger 300x150x190cm 2800kg","item_id":259791,"currency":"EUR","price":15427.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Vriesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":3,"quantity":1}

  Proline vriesaanhanger 300x150x190cm 2800kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline vriesaanhanger 350x160x180cm 2500kg","item_id":1642,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Proline","item_category":"Vriesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":4,"quantity":1}

  Proline vriesaanhanger 350x160x180cm 2500kg

  Meer informatie

Tevens is de temperatuur via de koelmotor in of bij te stellen tot de gewenste temperatuur tussen de +10 graden en -20 graden. Een vrieswagen is opgebouwd uit een 100 mm dik isolatiepaneel met aan de achterzijde dikke koelcel deuren waardoor de temperatuur niet kan ontsnappen. Daarnaast is de vloer van een vriesaanhangwagen compleet geïsoleerd.

Een vrieswagen behoort tot de serie gesloten aanhangwagens. Het grote gemak waarmee u bijvoorbeeld als slager uw bevroren vlees vervoert met een vrieswagen zorgt er voor dat u zorgeloos uw product vervoert van A naar B.

Vrieswagen kopen

Door een grote diversiteit aan soorten en maten is er voor elk transport een vrieswagen te koop. De vrieswagens van PAK Aanhangwagens zijn standaard al zeer compleet uitgevoerd. Wij bieden daarnaast een ruim assortiment met uitbreidingen voor uw vrieswagen. Hierbij kan gedacht worden aan een oprijklep in plaats van deuren of cargorails ten behoeve van het vast zetten van uw goederen. Voor extra veiligheid raden wij ook aan om een gecertificeerd antidiefstalslot aan te schaffen. De overige opties waaraan u kunt denken zijn:

 • Zijkleppen;
 • Reservewiel;
 • Steunpoten;
 • Schokdempers;
 • Zijdeuren;
 • Alternatieve hoogtes.

Door onze jarenlange ervaring weten wij waar u mee geholpen bent. Door samen naar uw wensen en werkzaamheden te kijken komen we altijd tot het gewenste eindresultaat.

U kunt bij PAK Aanhangwagens ook een vrieswagen huren. Heeft u op korte termijn extra koeling nodig of moet u eenmalig gekoelde producten vervoeren dan is het huren van een vriesaanhangwagen een ideale oplossing.

Speciaalbouw

Door de vele mogelijkheden en extra opties is een vriesaanhangwagen helemaal naar wens te maken. Het belangrijkste voor ons is dat u uw vrieswagen praktisch kunt gebruiken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze showroom om uw wensen en behoeftes door te nemen. Ons speciaalbouw team staat voor u klaar. Wilt u nu al geïnspireerd worden ? Bekijk dan onze speciaalbouw pagina voor diverse vrieswagen uitvoeringen.

Onderhoud

Heeft u een vriesaanhangwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.