Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Vriesaanhangwagens

Vriesaanhangwagen

Wilt u gekoelde producten vervoeren ? Dan is een vriesaanhangwagen de ideale oplossing. Door de doordachte geïsoleerde opbouw blijft de temperatuur binnenin de vrieswagen vrijwel constant. Tevens is de temperatuur via de koelmotor in of bij te stellen tot de gewenste temperatuur tussen de +10 graden en -20 graden. Een vrieswagen is opgebouwd uit een 100 mm dik isolatiepaneel met aan de achterzijde dikke koelcel deuren waardoor de temperatuur niet kan ontsnappen. Daarnaast is de vloer van een vriesaanhangwagen compleet geïsoleerd.

Een vrieswagen behoort tot de serie gesloten aanhangwagens. Het grote gemak waarmee u bijvoorbeeld als slager uw bevroren vlees vervoert met een vrieswagen zorgt er voor dat u zorgeloos uw product vervoert van A naar B.

Vrieswagen kopen

Door een grote diversiteit aan soorten en maten is er voor elk transport een vrieswagen te koop. De vrieswagens van PAK Aanhangwagens zijn standaard al zeer compleet uitgevoerd. Wij bieden daarnaast een ruim assortiment met uitbreidingen voor uw vrieswagen. Hierbij kan gedacht worden aan een oprijklep in plaats van deuren of cargorails ten behoeve van het vast zetten van uw goederen. Voor extra veiligheid raden wij ook aan om een gecertificeerd antidiefstalslot aan te schaffen. De overige opties waaraan u kunt denken zijn:

  • Zijkleppen;
  • Reservewiel;
  • Steunpoten;
  • Schokdempers;
  • Zijdeuren;
  • Alternatieve hoogtes.

Door onze jarenlange ervaring weten wij waar u mee geholpen bent. Door samen naar uw wensen en werkzaamheden te kijken komen we altijd tot het gewenste eindresultaat.

U kunt bij PAK Aanhangwagens ook een vrieswagen huren. Heeft u op korte termijn extra koeling nodig of moet u eenmalig gekoelde producten vervoeren dan is het huren van een vriesaanhangwagen een ideale oplossing.

Speciaalbouw

Door de vele mogelijkheden en extra opties is een vriesaanhangwagen helemaal naar wens te maken. Het belangrijkste voor ons is dat u uw vrieswagen praktisch kunt gebruiken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze showroom om uw wensen en behoeftes door te nemen. Ons speciaalbouw team staat voor u klaar. Wilt u nu al geïnspireerd worden ? Bekijk dan onze speciaalbouw pagina voor diverse vrieswagen uitvoeringen.

Onderhoud

Heeft u een vriesaanhangwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.