Categorie foto Koelaanhangwagens

Koelaanhangwagens

Producten in deze categorie

Koelaanhangwagen te koop bij PAK Aanhangwagens

Wilt u gekoelde producten vervoeren? Dan is een koelaanhangwagen de ideale oplossing. Door de doordachte geïsoleerde opbouw blijft de temperatuur binnenin de koeltrailer vrijwel constant. Tevens is de temperatuur via de koelmotor in of bij te stellen tot de gewenste temperatuur. Een koelaanhangwagen is opgebouwd uit een 55 millimeter isolatiepaneel met aan de achterzijde dikke koelceldeuren waardoor de temperatuur niet kan ontsnappen.

Een gekoelde aanhangwagen behoort tot de serie gesloten aanhangwagens. Het grote gemak waarmee u met een koelaanhangwagen u als bloemist uw bloemen kunt vervoeren, of als slager uw vlees vervoert, zorgt ervoor dat u zorgeloos uw product vervoert van a naar b.

Koelaanhangwagen kopen

Door een grote diversiteit aan soorten en maten is er voor elk transport een koeltrailer te verkrijgen.

De koelaanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn standaard al zeer compleet uitgevoerd. Wij bieden daarnaast een ruim assortiment aan met uitbreidingen voor uw koeltrailer. Hierbij kan gedacht worden aan een oprijklep in plaats van deuren of cargorails ten behoeve van het vast zetten van uw goederen. Voor extra veiligheid raden wij ook aan om een gecertificeerde antidiefstalslot er bij te nemen. De overige opties waaraan u kunt denken zijn:

  • Zijkleppen;
  • Reservewiel;
  • Steunpoten;
  • Schokdempers;
  • Zijdeuren;
  • Alternatieve hoogtes.

Door onze jarenlange ervaring weten wij waar u mee geholpen bent. Door samen naar uw wensen en werkzaamheden te kijken komen we altijd tot het gewenste eindresultaat.

U kunt bij PAK Aanhangwagens ook een koelwagen huren. Heeft u op korte termijn extra koelruimte nodig of moet u eenmalig gekoelde producten vervoeren dan is het huren van een gekoelde aanhangwagen een ideale oplossing.

Speciaalbouw

Door de vele mogelijkheden en extra opties is een koeltrailer helemaal naar wens te maken. Het belangrijkste voor ons is dat u uw koeltrailer praktisch kunt gebruiken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze showroom om uw wensen en behoeftes door te nemen. Ons speciaalbouw team staat voor u klaar. Wilt u nu al geïnspireerd worden? Bekijk dan onze speciaalbouw pagina voor diverse koelaanhangwagen uitvoeringen.

Onderhoud

Heeft u een koelaanhangwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw koeltrailer jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw koelaanhangwagen onderhouden is het mogelijk om een vervangende koeltrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 40 beoordelingen