Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Koelaanhangwagens

Koelaanhangwagens kopen of huren bij PAK Aanhangwagens

Koop, huur of lease een koelaanhangwagen bij PAK Aanhangwagens, voor iedereen zijn perfecte koelaanhangwagen door het grote assortiment.

Voor producten die op lage temperaturen bewaard moeten worden, is een gekoelde omgeving ook tijdens het vervoer een vereiste. Daarvoor is een koelaanhanger de ideale oplossing. PAK Aanhangwagens is al ruim 50 jaar de specialist voor verlengd transport in Zeeland en omstreken. In die tijd hebben wij een goede staat van dienst opgebouwd als het gaat om koelwagens. Koeling in aanhangwagens kan overigens niet alleen worden gebruikt voor het vervoeren van beperkt houdbare goederen, maar ook als geconditioneerde opslag bij evenementen.

Koelaanhangers uit voorraad leverbaar

In onze showroom en op ons terrein kunt u verschillende soorten aanhangwagens voor het gekoeld transporteren van producten bekijken. Hieronder bevinden zich zowel nieuwe als gebruikte exemplaren in diverse gewichtsklassen en afmetingen. U kunt bij ons bijvoorbeeld een koelaanhanger kopen van 750 kg, maar ook van 1300 of 2600 kg. De afmetingen lopen eveneens sterk uiteen, maar de meest voorkomende lengtematen zijn 250 en 300 cm. Algemene kenmerken van een koeling aanhangwagen zijn isolatiewanden van 50 mm dik en koelceldeuren aan de achterkant. En welk model of merk u ook op het oog heeft, het grote voordeel is dat onze aanhangers direct uit voorraad leverbaar zijn. Ondanks onze scherpe prijzen kan de aanschaf van één van de enkele as of dubbele as koelwagens een aardige investering betekenen. Om u tegemoet te komen is het daarom mogelijk uw betaling uit te spreiden over 12 tot 72 maanden.

Uitbreiding en speciaalbouw koelaanhangwagens

Omdat elk geconditioneerd transport anders is, kunt u uw bij ons gekochte aanhanger koelwagen desgewenst in onze werkplaats laten uitbreiden of aanpassen. Gekoelde producten vragen soms namelijk om specifieke opslagmogelijkheden. Zo kunt u cargorails aan de binnenwanden laten aanbrengen. Tijdens het vervoer is de lading dan met horizontale cargostangen vast te zetten. Voor het transporteren van vleesproducten kan uw aanhangwagen worden voorzien van een ophangsysteem. Afhankelijk van de producten in uw wagen is het plaatsen van schappen een praktische optie. Onze Bovag-gecertificeerde monteurs kunnen er verder voor zorgen dat de koeling van een aanhangwagen ook tijdens het vervoer kan worden aangezet. Andere uitbreidingen voor koelaanhangwagens betreffen het aanbrengen van steunpoten, een antidiefstalslot, vloerisolatie, zijkleppen, schokdempers, een oprijklep aan de achterkant of een of meer zijdeuren. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij tevens een van de in ons assortiment aanwezige gesloten aanhangers tot koelwagen ombouwen of van een koelsysteem voorzien.

Koelwagen huren

Wanneer u voor een korte periode of sporadisch gebruik beperkt houdbare of te koelen producten vervoert, is het kopen van een aanhangwagen wat overdreven. In dat geval hebben wij voor u verschillende koelaanhangers te huur. Wij verhuren deze in meerdere gewichtsklassen, maar de algemene specificaties zijn gelijk aan die van onze verkoopmodellen. Een ander niet onbelangrijk aspect van onze verkoop- en huuraanhangers, is de zeer scherpe prijs die u betaalt. Overweegt u om een van onze voor koel vries transport bestemde aanhangers of een koelwagen te huren? Dan raden wij u aan het gewenste model tijdig te reserveren.

Ruim aanbod met koeling aanhangwagens

Bestaat er binnen uw bedrijf behoefte aan een nieuwe of tweedehands koelaanhangwagen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen om een indruk te krijgen van wat er zoal mogelijk is. Wij zijn elke werkdag geopend tot 17.00 uur en op zaterdag bent u bij ons welkom tot 14:00 uur. In onze verkoop en verhuur vindt u toonaangevende merken als Proline en Easyline. Beide fabrikanten staan bekend om hun uitstekende producten en gevarieerde assortiment. Bij het huren of kopen van een aanhanger of koelwagen rijdt u dus gegarandeerd bij ons weg met een enkelasser, tandemasser of tridemasser van hoge kwaliteit. Voor vragen en informatieverzoeken vindt u op onze website ons telefoonnummer en e-mailadres. U kunt ook het online contactformulier gebruiken.