Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Reclame aanhangwagens

Reclame aanhangwagens van PAK Aanhangwagens Met een reclame aanhangwagen heeft u... Lees meer

Reclame aanhangwagens van PAK Aanhangwagens Met een reclame aanhangwagen heeft u een makkelijk te positioneren reclamebord dat u overal kwijt kunt. Onze reclamewagens zijn licht van gewicht, maar toch stevig, waardoor u een degelijk reclamedoek kunt plaatsen in het frame. Het rec... Lees meer

{"item_name":"Easyline Reclame aanhangwagen enkelas 300x130x200cm 750kg","item_id":"58710","currency":"EUR","price":1808.95,"item_brand":"Easyline","item_category":"Reclame aanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Reclame aanhangwagen enkelas 300x130x200cm 750kg
2500
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 1.495,-
Reclame aanhangwagens

Reclame aanhangwagens van PAK Aanhangwagens

Met een reclame aanhangwagen heeft u een makkelijk te positioneren reclamebord dat u overal kwijt kunt. Onze reclamewagens zijn licht van gewicht, maar toch stevig, waardoor u een degelijk reclamedoek kunt plaatsen in het frame. Het reclamedoek is tevens snel en eenvoudig te wisselen, zodat uw reclame altijd up-to-date getoond kan worden.

Lichtgewicht reclamewagen profiel

Om gewicht te besparen is de reclamewagen niet voorzien van een bak, maar juist van een open frame. Het is hierdoor eenvoudig om het reclamedoek aan alle kanten makkelijk te bevestigen. Het lage eigen gewicht van de reclame aanhanger biedt u ook de mogelijkheid om een dikker doek te plaatsen.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk om te kijken wat bij u past, daarbij gaat het om de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De belangrijkste punten zijn het gewicht en de afmetingen van de aanhangwagen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij denken met u mee!

 

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie-voor-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.