Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Anssems

Op zoek naar een Anssems aanhangwagen? Bij PAK aanhangwagens bent u op het juist... Lees meer

Op zoek naar een Anssems aanhangwagen? Bij PAK aanhangwagens bent u op het juiste adres voor een aanhangwagen die bij u past. Het Nederlandse Anssems ontwikkelt reeds tientallen jaren aanhangers van hoge kwaliteit voor bedrijven en particulieren. De fabrikant produceert al sinds ... Lees meer

Anssems

Op zoek naar een Anssems aanhangwagen? Bij PAK aanhangwagens bent u op het juiste adres voor een aanhangwagen die bij u past.

Het Nederlandse Anssems ontwikkelt reeds tientallen jaren aanhangers van hoge kwaliteit voor bedrijven en particulieren. De fabrikant produceert al sinds 1977 aanhangwagens, zowel gesloten als open aanhangers, en heeft dankzij deze uitgebreide ervaring zijn naam gevestigd als toonaangevend merk voor ijzersterke en onverslijtbare aanhangwagens. Anssems aanhangers worden gebouwd in fabrieken in meerdere landen en verkocht door heel Europa. PAK Aanhangwagens is een van de dealers van dit merk in Nederland.

Kwaliteitsgarantie bij aanhanger van Anssems

Elk type aanhangwagen dat Anssems op de markt brengt, bevestigt de reputatie van het bedrijf als fabrikant van kwaliteitswagens. En dat is niet voor niets. Men produceert al sinds 1977 aanhangers en het bieden van hoogwaardige kwaliteit behoort vanaf het prille begin tot de hoekstenen van de bedrijfsfilosofie. De constante kwaliteit is het resultaat van nauwkeurige productie-, assemblage- en testmethoden, waarbij elke aanhangwagen volgens vaste productieprocessen wordt gebouwd. Daarbij construeert Anssems niet alleen de aanhanger, maar bedenkt en vervaardigt de fabrikant ook veel van de benodigde onderdelen. Alleen voor zaken als assen, wielen, koppelingen en remsystemen wendt men zich tot externe partijen. Vanzelfsprekend worden aan de toeleveranciers van deze onderdelen net zulke hoge kwaliteitseisen gesteld als aan de aanhangwagens die uit de Anssems-fabrieken rollen.

Productie Anssems aanhangwagen in diverse landen

Anssems aanhangers worden van oorsprong in Nederland geassembleerd en de hoofdvestiging van het bedrijf staat in Noord-Brabant. Sinds 1977 heeft het aantal fabrieken zich echter uitgebreid naar verschillende landen in Europa. Tegenwoordig produceert het merk zijn aanhangwagens namelijk in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De familiewaarden heeft men ondanks deze internationalisering echter niet uit het oog verloren. De drie fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk houden onverminderd vast aan belangrijke uitgangspunten als kwaliteit, openheid, duidelijkheid en hanteren daarbij een no-nonsense aanpak. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialiteit, volledig ingericht op efficiency. Het eindresultaat is en blijft echter altijd een onmiskenbare, ijzersterke en onverslijtbare aanhangwagen van Anssems. De aanhangers worden in Nederland onder meer verkocht door PAK, terwijl ook in Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk Anssems-dealers zijn gevestigd.

Anssems aanhanger in uiteenlopende ontwerpen

Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens, toen aan de keukentafel het eerste model op papier werd gezet. Het idee was om een aanhanger te ontwerpen die veilig, duurzaam, gebruiksvriendelijk en robuust was, en daar een aantrekkelijk prijskaartje aan te hangen. Nadat de eerste aanhanger succesvol was ontvangen, volgden al snel andere modellen. Tegenwoordig is het merk een van de grootste aanhangwagenproducenten van Europa. Het veelzijdige aanbod bestaat uit machine- en voertuigtransporters, huif aanhangwagens, kippers, plateauwagens, enkelas en tandemas bakwagens, paardentrailers en bagageaanhangers. Onder deze laatste bevinden zich de karakteristieke modellen van de aanhangwagenlijn Anssems BSX GT HT en VT1. Deze zijn leverbaar in varianten met een totaalgewicht tussen 500 en 1200 kg en vallen op doordat de bovenzijde kan worden opengeklapt. De GT-bagagewagenserie is daarmee ideaal voor hobby-, werk- en vakantiedoeleinden.

Anssems aanhangwagen kopen bij PAK

Indien u op zoek bent naar een robuuste aanhanger van een betrouwbaar merk is een aanhanger van Anssems zeker het overwegen waard. Dankzij het ruime assortiment vindt u voor bijna elke bedrijfstak en elke toepassing wel een geschikte aanhangwagen van deze producent. Bij PAK Aanhangwagens hebben wij diverse Anssems-modellen op voorraad, zodat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is bij het kopen van een aanhanger van dit merk. Mail of bel ons voor nadere informatie of kom langs in onze showroom in Schore. Wij zijn gevestigd aan de A58, afrit 34, bij bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle. U kunt bij ons op maandag tot en met vrijdag terecht van 07:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.