Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Lesaanhangwagens

Leswagen kopen Een lesaanhangwagen is speciaal ontwikkelde aanhanger voor rijsch... Lees meer

Leswagen kopen Een lesaanhangwagen is speciaal ontwikkelde aanhanger voor rijscholen. De lesaanhanger is verkrijgbaar met een vaste opbouw of met een huifopbouw. Onze lesaanhangers voldoen aan de CBR normen en dus aan alle eisen voor examens en lessen met een aanhangwagen. Leswag... Lees meer

{"item_name":"Easyline Lesaanhangwagen tandemas 452x191x140cm 1751kg","item_id":"58928","currency":"EUR","price":8893.5,"item_brand":"Easyline","item_category":"Lesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Lesaanhangwagen tandemas 452x191x140cm 1751kg
2500
Leasen vanafv.a.
167,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
7.950,- 7.350,-
{"item_name":"Easyline Lesaanhangwagen tandemas 475x200x200cm 1751kg","item_id":"58930","currency":"EUR","price":8893.5,"item_brand":"Easyline","item_category":"Lesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Easyline Lesaanhangwagen tandemas 475x200x200cm 1751kg
2500
Leasen vanafv.a.
167,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
7.950,- 7.350,-
Lesaanhangwagens

Leswagen kopen

Een lesaanhangwagen is speciaal ontwikkelde aanhanger voor rijscholen. De lesaanhanger is verkrijgbaar met een vaste opbouw of met een huifopbouw. Onze lesaanhangers voldoen aan de CBR normen en dus aan alle eisen voor examens en lessen met een aanhangwagen.

Leswagen conform CBR normen

Een rijschool aanhangwagen moet voldoen aan bepaalde eisen om officieel gebruikt te mogen voor BE examens en lessen. Hierbij kan gedacht worden aan bepaalde afmetingen en laadvermogen. De lesaanhangwagens van PAK Aanhangwagens voldoen aan deze eisen. Wilt u mee weten over de eisen van een lesaanhanger? Bekijk dan de website van het CBR.

Type lesaanhangers

PAK Aanhangwagens levert diverse soorten lesaanhangers:

  • Wagen met vaste opbouw
  • Wagen met huifopbouw

Een lesaanhangwagen met vaste opbouw kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Het is mogelijk om de achterkant te voorzien van deuren of een achterklep. Het voordeel van een achterklep is dat u de wagen ook kunt gebruiken voor het vervoeren van andere goederen zoals motoren. Daarnaast is deze lesaanhanger uit te voeren in diverse hoogtes. Om uw bedrijf extra zichtbaarheid te geven is het mogelijk om de lesaanhanger te bestikkeren met uw eigen logo of reclame. Dit zorgt voor extra promotie van uw rijschool.

Een lesaanhangwagen met huifopbouw is een goedkopere variant lesaanhanger. Ook deze wagen is verkrijgbaar in diverse hoogtes en het is mogelijk om een eigen kleur te kiezen voor uw huif. Om het nog persoonlijker te maken kan er ook gekozen worden voor een huif met reclame van uw bedrijf.

Heeft u extra of speciale wensen voor uw lesaanhangwagen? Ook dat is mogelijk bij PAK Aanhangwagens. Samen met onze speciaalbouw vakmensen zullen we kijken naar uw wensen om uw lesaanhanger te maken zoals u het wilt.

Onderhoud

Ook uw lesaanhangwagen heeft onderhoud nodig. Mede door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw lesaanhanger goed wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Door het regelmatige gebruik van uw wagen adviseren wij om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit zorgt ervoor dat uw lesaanhangwagen langer mee gaat en dat u en uw klanten niet in onveilige situaties terecht komt. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

AZH Hellevoetsluis voor uw lesaanhangwagen in Zuid-Holland

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk om te kijken wat bij u past, daarbij gaat het om de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De belangrijkste punten zijn het gewicht en de afmetingen van de aanhangwagen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij denken met u mee!

 

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie-voor-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.