Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Uitvoering
Type gebruik

Surfaanhangwagens

Hét adres voor surfaanhangwagens in Zeeland Het vervoer van surfplanken kan op ... Lees meer

Hét adres voor surfaanhangwagens in Zeeland Het vervoer van surfplanken kan op diverse manieren gebeuren. De meest praktische oplossing is echter om hiervoor een surfaanhangwagen te gebruiken. Surfaanhangwagens zijn uitgerust met speciale features, die een veilig transport garan... Lees meer

{"item_name":"Easyline Surfaanhangwagen enkelas 300x150x150cm 750kg","item_id":"59001","currency":"EUR","price":3623.95,"item_brand":"Easyline","item_category":"Surfaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Surfaanhangwagen enkelas 300x150x150cm 750kg
2500
Leasen vanafv.a.
68,- per maandp/m
Beperkte voorraad, wees er snel bij
3.310,- 2.995,-
{"item_name":"Easyline Surfaanhangwagen enkelas 300x130x150cm 750kg","item_id":"59000","currency":"EUR","price":3521.1,"item_brand":"Easyline","item_category":"Surfaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Easyline Surfaanhangwagen enkelas 300x130x150cm 750kg
2500
Leasen vanafv.a.
66,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 2.910,-
{"item_name":"Easyline Surfaanhangwagen tandemas 300x130x150cm 750kg","item_id":"59003","currency":"EUR","price":3678.4,"item_brand":"Easyline","item_category":"Surfaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Easyline Surfaanhangwagen tandemas 300x130x150cm 750kg
2500
Leasen vanafv.a.
69,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 3.040,-
{"item_name":"Easyline Surfaanhangwagen tandemas 300x150x150cm 750kg","item_id":"59002","currency":"EUR","price":3844.17,"item_brand":"Easyline","item_category":"Surfaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Easyline Surfaanhangwagen tandemas 300x150x150cm 750kg
2500
Leasen vanafv.a.
72,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 3.177,-
Surfaanhangwagens

Hét adres voor surfaanhangwagens in Zeeland

Het vervoer van surfplanken kan op diverse manieren gebeuren. De meest praktische oplossing is echter om hiervoor een surfaanhangwagen te gebruiken. Surfaanhangwagens zijn uitgerust met speciale features, die een veilig transport garanderen. Voordat u een surftrailer aanschaft, moet duidelijk zijn welke afmetingen en eigenschappen u nodig heeft. PAK Aanhangwagens is het juiste adres voor het kopen van een surf aanhanger. Dit kan via onze website of in de showroom.

Surfaanhangwagen heeft veel voordelen

Zeker als u lang onderweg bent naar uw favoriete surfbestemming, is een surfwagen een uitstekende aanwinst. Het op het dak van de auto plaatsen van een surfplank is namelijk niet ideaal. Doordat u hiervoor spanbanden nodig heeft, kunnen er lelijke strepen op het surfboard ontstaan en ook schade aan de het autodak en de lak is niet uitgesloten. Daarnaast kan de wind onder het surfboard komen en zorgt het geklapper van spanbanden op de plank en het dak voor onaangename herrie. Verder moet u er maar op vertrouwen dat de lading op uw dak niet gaat schuiven. Met een gesloten surfaanhanger hoeft zich geen zorgen te maken om bovenstaande scenario’s. Een bijkomend voordeel is dat uw surfplank en -spullen onderweg, tijdens rustpauzes en overnachtingen en natuurlijk op de plaats van bestemming goed beveiligd en beschermd zijn.

Kant-en-klare surfaanhangwagen van Easyline

Heeft u voor uw surfschool, surfclub of als particuliere surfliefhebber op korte termijn een surfaanhangwagen nodig? Dan kunt u bij ons een exemplaar bestellen dat rechtstreeks uit de Easyline-fabriek komt. Het Zweedse Easyline bouwt surftrailers voor een scherpe prijs en met ontwerpen die eenvoudig zijn te customizen. Wij kunnen onder andere een gesloten enkelasser van 750 kg met of zonder zijdeur leveren. Dit model heeft een laadvermogen van 415 kg en een vloerhoogte van 45 cm. De buitenmaten zijn 450x174x203 cm, wat voor de binnenkant de bak neerkomt op een lengte, breedte en hoogte van 300x150x150 cm. Hiermee leent deze surf aanhanger zich voor gangbare wind- en kitesurfplanken, korte longboards en shortboards. De standaardfeatures omvatten een waterdichte constructie bestaande uit vuil afstotende en onderhoudsvriendelijke PPL-wanden, een ALKO-as en nieuw type V-disssel voor optimaal wegcomfort en een bodemplaat voorzien van een antisliplaag en extra ondersteuning. Desgewenst kan de aanhangwagen worden uitgebreid met interne ledverlichting, cargorails met cargostangen, steunpoten, kentekenplaatklemmen, een achterklep, antidiefstalslot, reservewiel en/of neuswiel.

Surfaanhangwagen op maat laten maken

Mochten de opties die Easyline aanbiedt voor uw surftransport niet voldoende zijn, dan kunt u ook kiezen voor speciaalbouw. Wij ontwikkelen en assembleren dan een surf aanhangwagen in onze werkplaats. In het voortraject geeft u aan welke afmetingen en eigenschappen u wenst. Er is met maatwerk veel mogelijk, zolang het uiteindelijke ontwerp maar binnen de kaders van de RDW-normen blijft. Naast afwijkende binnen- en buitenmaten kunt u ook voor bepaalde bakfeatures kiezen, zoals ventilatieroosters in het dak of de wanden. Dergelijke luchtroosters maken natte surfkleding minder vatbaar voor schimmelvorming. Wanneer u incidenteel naar surfspots afreist, kunt u overigens ook een geschikte aanhanger in onze verhuur vinden.

In- en verkoop gebruikte surfaanhangwagens

PAK beschikt over een gevarieerd tweedehandsaanbod. Of daar een surf aanhanger tussen staat, hangt uiteraard af van wat wij recent hebben binnengekregen. Maar heeft u niet direct een exemplaar nodig, dan kan het lonend zijn om regelmatig onze occasions door te nemen. Zowel voor nieuwe als gebruikte aanhangwagens kunnen wij een leasecontract met u afsluiten. De aankoopprijs en uw budget zijn medebepalend voor de leaseperiode. Heeft u zelf een surfwagen te koop die u niet meer gebruikt? Wij staan altijd open voor overname door inkoop of inruil van surfaanhangers die zich nog in goede staat bevinden. Voor een eerste indruk zien we graag foto’s van de banden, binnen- en buitenkant van de laadbak en het chassis. Mochten deze onze interesse wekken, dan vragen wij u om bij ons langs te komen voor een nadere inspectie en eventueel overnamebod.

Onderhoud van surfaanhangwagen

Met diverse surflocaties in watersportprovincie Zeeland vlakbij, bent u bij PAK ook aan het juiste adres voor het onderhoud van surftrailers. We voeren kleine en grote reparaties uit en u kunt bij ons ook terecht voor onderhoud. Bij regelmatig gebruik van uw surfaanhanger voorkomt u met een jaarlijkse controle grotere reparaties in de toekomst. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken we de remmen, verlichting, assen, opbouw en het chassis na. Onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhanger en verhoogt de verkeersveiligheid. Wilt u een controlebeurt laten uitvoeren of een surf aanhangwagen kopen, laten repareren of bouwen? Maak een afspraak via onze website of gebruik e-mail, de telefoon of social media.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk om te kijken wat bij u past, daarbij gaat het om de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De belangrijkste punten zijn het gewicht en de afmetingen van de aanhangwagen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij denken met u mee!

 

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie-voor-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.