Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.

Let op: We zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren.

Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Hulco

Hulco is een van de bekendste fabrikanten van aanhangwagens die Nederland heeft ... Lees meer

Hulco is een van de bekendste fabrikanten van aanhangwagens die Nederland heeft voortgebracht. Het merk produceert aanhangwagens voor groenvoorzieningsbedrijven, bouwmaatschappijen en andere professionals die elke dag weer moeten kunnen vertrouwen op hun materieel. Onder Hulco Tr... Lees meer

Hulco

Hulco is een van de bekendste fabrikanten van aanhangwagens die Nederland heeft voortgebracht. Het merk produceert aanhangwagens voor groenvoorzieningsbedrijven, bouwmaatschappijen en andere professionals die elke dag weer moeten kunnen vertrouwen op hun materieel. Onder Hulco Trailers bevinden zich plateauwagens en machinetransporters, waarbij vooral de eerste categorie veel keuze biedt wat betreft gewichtsklasse en formaat. PAK Aanhangwagens heeft meerdere machinetrailers en plateauaanhangers van Hulco in het assortiment.

Van Tilburg naar Bad Bentheim

Het merk is tegenwoordig gevestigd in het Duitse grensplaatsje Bad Bentheim. Toen het in 2003 werd opgericht, was Hulco echter een Nederlands bedrijf. In eerste instantie werd een locatie in Tilburg betrokken, waarvandaan men een uitstekende reputatie opbouwde als producent van aanhangwagens voor de professionele markt. Binnen korte tijd werd het merk een vaste waarde op de West-Europese trailermarkt en was de fabriek in Tilburg niet meer toereikend om aan de grote vraag te voldoen. Het bedrijf liet zijn oog vallen op een bouwlocatie in Bad Bentheim, waar een nieuw complex werd neergezet met genoeg mogelijkheden om uit te breiden. Hulco is tegenwoordig onderdeel van de Anssems-groep, het moederbedrijf van het Nederlandse trailermerk Anssems.

Hulco aanhangwagens: voor en door professionals

Wie zich verdiept in wat Hulco aanhangers zo populair maakt, zal merken dat een vrijwel onverwoestbaar ontwerp en duurzaamheid centraal staan als uitgangspunten bij het bouwen van de wagens. Deze beide eigenschappen hangen nauw met elkaar samen. Het duurzame karakter is te danken aan het feit dat de binnen- en buitenzijde van de profielen van elk trailerchassis voorafgaand aan de assemblage thermisch verzinkt worden. Daardoor krijgt roestvorming geen kans. De hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat elke Hulco aanhangwagen een sterk chassis heeft. Bij het in elkaar zetten van de trailers wordt gebruikgemaakt van lasersnijmachines en lasrobots. Ook bij de afwerking van de chassis onderscheidt het merk zich graag van de rest. Voor de zichtbaarheid in het donker voorziet men de zijkanten van de aanhangwagens namelijk van echte verlichting in plaats van de bij andere merken gebruikelijke reflectoren. Alle aspecten in ogenschouw genomen laten Hulco aanhangwagens zich het best omschrijven met de termen kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

Plateauwagens in 24 varianten

De plateauaanhangers kenmerken zich door een optimaal laadoppervlak en de eenvoudige manier waarop ladingen er met behulp van een heftruck op kunnen worden geplaatst. Wanneer u een dergelijke Hulco Medax plateauwagen kopen wilt, is er keuze uit niet minder dan 24 varianten. De veelzijdigheid heeft betrekking op de afmeting, het gewicht en of de trailer twee of drie assen heeft. Tridemas modellen lenen zich beter voor ladingen met een hoger gewicht van 2560 tot 2750 kg. Desondanks vindt u onder de plateauaanhangers ook tandemassers voor zwaar transport. Het maximale laadvermogen varieert tussen 1890 en 2785 kg. Om uiteenlopende ladingen veilig te kunnen vervoeren, hebben de plateauaanhangers volop bindmogelijkheden. Ze zijn onder meer voorzien van haken langs de randen van de laadvloer en lange touwhaken eronder. Desgewenst kunt u uw Hulco aanhanger laten uitbreiden met een huif, een voorrek, contourverlichting of oprijplaten.

Transporters voor machines en voertuigen

Hulco ontwikkelt aanhangwagens voor uiteenlopende ladingen en beperkt zich daarbij niet tot plateauwagens. Het bedrijf maakt namelijk ook transporters. Deze zijn onder andere bedoeld voor het vervoer van shovels, graafmachines, schaarliften, walsen, hoogwerkers, lichte kranen, tuin- en parkmachines en quads. De verschillende varianten beschikken over één, twee of drie assen en worden allemaal verkocht onder de naam Hulco Terrax machinetransporter. Een voordeel van deze wagens is dat ze vrij laag op de wielen staan, waardoor de oprijhoek vlak blijft. Daardoor kan ook zware apparatuur eenvoudig op het laadoppervlak worden geplaatst. Het totaalgewicht van de trailers zelf loopt uiteen van 1500 tot 3500 kg, maar de laadvermogens wisselen sterk. Dit is dus zeker iets om bij aanschaf rekening mee te houden. Elke Hulco machinetransporter heeft echter een royale standaarduitrusting, bestaande uit minstens vier vaste sjorogen, een automatisch inklapbaar neuswiel en een bak- of achterklepsteun. Optionele accessoires omvatten een voorrek, loofrekken, een koppelingverhoger en schokbrekers.

PAK Aanhangwagens voor Hulco aanhanger

Op onze website vindt u diverse Hulco plateauwagens en machinetrailers die direct uit voorraad leverbaar zijn. Indien gewenst kunt u online bestellen en uw Hulco aanhangwagen door ons bij u laten bezorgen. Heeft u een bepaalde uitvoering op het oog of wilt u de aanhanger laten voorzien van bepaalde extra accessoires? Dan is het uiteraard mogelijk om een aanvraag voor een gratis Hulco offerte in te dienen, ook als u extra advies nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via e-mail, social media, telefonisch of via het contactformulier op de site. Om een goede indruk te krijgen voordat u tot de aanschaf van een Hulco overgaat, kunt u ook bij ons langskomen. PAK Aanhangwagens ligt aan de A58 en is gemakkelijk bereikbaar. U neemt afslag 34 bij industriegebied Smokkelhoek bij Kapelle en vindt ons aan de Molenweg 12. Wij zijn elke werkdag geopend en op zaterdag aanwezig tot 14:00 uur.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.