Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.

Let op: We zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren.

Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Machinetransporters enkelas

Veilige en praktische machinetransporter enkelas Het rijden op de openbare weg i... Lees meer

Veilige en praktische machinetransporter enkelas Het rijden op de openbare weg is met de meeste werkvoertuigen, verplaatsbare machines en mobiele industriële installaties niet toegestaan. Daarom dient het transport ervan te gebeuren met een aanhanger. Heeft u machines en voertui... Lees meer

{"item_name":"Ifor-Williams GH64 Machinetransporter enkelas 188x123cm 1500kg","item_id":"58487","currency":"EUR","price":4334.22,"item_brand":"Ifor-Williams","item_category":"Machinetransporters enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Ifor-Williams GH64 Machinetransporter enkelas 188x123cm 1500kg
2500
Leasen vanafv.a.
82,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 3.582,-
Machinetransporters enkelas

Veilige en praktische machinetransporter enkelas

Het rijden op de openbare weg is met de meeste werkvoertuigen, verplaatsbare machines en mobiele industriële installaties niet toegestaan. Daarom dient het transport ervan te gebeuren met een aanhanger. Heeft u machines en voertuigen met een beperkt gewicht te vervoeren? Dan is een enkelas machinetransporter de beste keuze. In het ruime aanbod van PAK Aanhangwagens vindt u verschillende machinetransporters enkelas, die online zijn te bestellen en in onze showroom worden verkocht. Wij kunnen over het algemeen uit voorraad leveren.

Voordelen van een machine transporter

Open aanhangers zijn veelzijdige wagens, die u indien nodig ook kunt inzetten voor het verplaatsen van apparaten, machines en voertuigen. Wanneer dergelijk transport echter regelmatig plaatsvindt, is het aan te bevelen om daar een speciale aanhangwagen voor te gebruiken. Een ongeremde of geremde enkelas machinetransporter is de perfecte oplossing voor ladingen tot circa 1300 kg. Deze aanhangers worden overigens ook wel multitransporters of diepladers genoemd. Een groot voordeel is dat ze in tegenstelling tot reguliere open trailers beschikken over een klep of platen aan de achterzijde. Verder hebben machinetransporters dankzij een kantelbare bak een geringe oprijhoek. Omdat werkvoertuigen en machines veelal op afstand bestuurbaar zijn of een eigen aandrijving en stuurinrichting hebben, zijn ze via de oprijklep gemakkelijk op het laadplateau van de machinetransporter enkelasser te rijden. Onder andere hoogwerkers, minigravers, shovels, heftrucks, landbouwwerktuigen, kranen en maaimachines worden op deze manier verplaatst. Een enkelas machinetransporter kantelbaar kan daarom voor uiteenlopende beroepsgroepen interessant zijn, bijvoorbeeld ondernemers actief in woning-, water-, wegenbouw en grondverzet, groenvoorzieners en landbouwbedrijven.

Machinetransporter aanhanger enkelas van diverse merken

In het assortiment van PAK vindt u enkelas machinetransporters van de fabrikanten Proline en Loady. De kleinste en lichtste daarvan is de Loady. Deze heeft een totaalgewicht van 1350 kg, met een capaciteit van 1090 kg. Zijn lengte en breedte bedragen slechts 257×157 cm, waarmee de ongeremde enkelasser machinetransporter bijzonder compact is. Indien u een hoger laadvermogen nodig heeft, kunt u de Proline in de gewichtsklasse van 1800 kg overwegen. Op deze machinetransporter geremd enkelas van 375×180 cm kan maximaal 1325 kg worden vervoerd. Beide exemplaren zijn kantelbaar en voorzien van een sterk chassis met een goede bodemondersteuning. Voor machinetransporters is meestal een rijbewijs BE nodig. Als het gecombineerde gewicht van de lading en de trailer onder de 750 kg blijft, heeft u genoeg aan een B rijbewijs.

Enkelas machinetransporter: gebouwd voor gewicht en gemak

Machinetransporters zijn ontworpen om zwaar rollend materieel zo veilig en eenvoudig mogelijk over lange afstanden te verplaatsen. Bij het bouwen van deze trailers besteedt men dan ook speciale aandacht aan de details. Zo wordt bijvoorbeeld de verlichting bij een geremde enkelas machinetransporter vaak verdiept gemonteerd, zodat dit bij het op- en afrijden niet kan beschadigen. Om diezelfde reden is ook het kenteken op de trailer weg te klappen. Voor het veilig kunnen vervoeren van machines beschikt het laadplateau over goede bindmogelijkheden, sjorogen en een opstaande rand of reling rondom. Andere voorkomende veiligheidsmaatregelen zijn een extra stevige as en een blokkeermogelijkheid van de kantelfunctie. Dit zorgt ervoor dat het kantelsysteem bij een enkelas machinetransporter kantelbaar tijdens het rijden niet kan worden geactiveerd. Gemak bij het vervoer en veiligheid voor de gebruiker en het overige verkeer zijn bij dit soort trailers dus terugkerende kwaliteiten.

Onderhoud en uitbreiden machinetransporter geremd enkelas

Welke dieplader, multitransporter of machinetrailer u ook koopt, het uitgangspunt moet zijn dat deze in alle opzichten geschikt is voor uw werkzaamheden. Features die u niet gebruikt hoeven er vanzelfsprekend niet op te zitten. En andersom geldt dat de uitrusting van uw machinetransporter aanhanger geremd of ongeremd ook niet te beperkt moet zijn. Gelukkig is het altijd mogelijk om accessoires aan te schaffen. U kunt onder meer een antidiefstalslot of extra spanbanden kopen of sjorogen op de bak laten monteren. Het aanbrengen daarvan voeren wij uit in onze werkplaats. PAK is daarnaast het juiste adres voor onderhoudsbeurten. Zeker bij veelvuldig gebruik van een machinetransporter enkelas adviseren wij jaarlijks onderhoud. Onze Bovag-gecertificeerde monteurs controleren en smeren dan alle cruciale onderdelen, zoals de remmen, de as, de verlichting en het chassis.

Machinetransporter kopen in Zeeland

Voor de aanschaf van een machinetransporter aanhanger enkelas kunt u langskomen in Zeeland of gebruikmaken van onze website. Eventuele accessoires toevoegen kan tijdens het online bestelproces. Als u een afbetalingstermijn wilt, vindt u op elke productpagina een leasecalculator. Doorgaans is een leaseperiode van 12 tot 72 maanden af te sluiten. Bij speciale of bijzondere wensen kunt u via de site een offerte aanvraag indienen. Neem contact op via e-mail, social media, telefoon of het online formulier. Verder hebben wij een verhuurafdeling en een pagina met actiemodellen. Daar vindt u onder andere ook een zwaardere tandemas of tridemas kantelbare machinetransporter in hogere gewichtscategorieën, waaronder 3500 kg. Ten slotte kunt u bij ons terecht wanneer u een tweedehands machinetransporter wilt verkopen of als inruil wilt gebruiken.

Is speciaalbouw mogelijk bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker, bij PAK Aanhangwagens hebben wij al ruim 50 jaar ervaring met speciaalbouw. Zit er in het standaard assortiment geen aanhangwagen die bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om de aanhangwagen compleet naar uw wensen in te richten.

Welke merken machinetransporter biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan machinetransporters. In ons assortiment vindt u trailers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

Wij hebben zowel enkelas machinetransporter, als tandemas en tridemas. U kunt de machinetransporter ook voorzien van een huif. Bent u op zoek naar een machinetransporter van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de machinetransporter te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde machinetransporter te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de machinetransporter, niet door het aantal assen van een transporter, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt de informatie op deze pagina.

Kan ik een machinetransporter leasen bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker! De aankoop van een machinetransporter kan een behoorlijke investering met zich meebrengen. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een machinetransporter of andere aanhanger graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een machinetransporter te leasen. U financiert de aanschaf van uw machinetransporter dan middels een beperkt vast bedrag per maand, na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wilt u de machinetransporter samen met uw nieuwe machine financieren? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers, wij denken graag met u mee.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een machinetransporter?

Machinetransporters lijken visueel vaak erg op elkaar, maar toch heeft elke transporter zijn eigen sterke en zwakke punten. Voor het zwaardere werk is extra bodemondersteuning nodig, iets wat merken als Proline en Ifor Williams bieden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de beste plateauwagen voor uw werkzaamheden.