Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.

Let op: We zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren.

Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Huifaanhangwagens tweedehands

Een aanhangwagen die zowel gesloten als open gebruikt kan worden is een huif aan... Lees meer

Een aanhangwagen die zowel gesloten als open gebruikt kan worden is een huif aanhangwagen. Doordat de huif opbouw gemakkelijk te (de)monteren is, kunt u deze aanhangwagen voor veel doeleinden inzetten. Het droog vervoeren van uw goederen doet u met speels gemak met een huif aanha... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Huifaanhangwagens tweedehands

Een aanhangwagen die zowel gesloten als open gebruikt kan worden is een huif aanhangwagen. Doordat de huif opbouw gemakkelijk te (de)monteren is, kunt u deze aanhangwagen voor veel doeleinden inzetten.

Het droog vervoeren van uw goederen doet u met speels gemak met een huif aanhangwagen. Met enige regelmaat krijgen we bij PAK Aanhangwagens huif aanhangers gebruikt binnen, maar die nog in zeer nette staat verkeren. Daar maken wij natuurlijk graag één van onze klanten blij mee.

Wij bieden deze wagens nagekeken aan, maar soms zetten we ze ook meteen na inruil op onze website. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs, maar wij kunnen dan geen garantie geven op de kwaliteit van de wagen. Wilt u zeker zijn dat uw aankoop in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw huif aanhanger gebruikt.

Tweedehands huif aanhangwagen kopen

Heeft u tussen ons aanbod gebruikte aanhangwagens een geschikte huif aanhanger gevonden? Breng gerust een bezoek aan onze showroom om de wagen te komen bekijken. Is de huif aanhanger helemaal naar uw wens, dan kunt u deze direct meenemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Zit op dit moment niet de gewenste gebruikte huif aanhanger in ons aanbod, dan kunt u ons ook altijd laten weten waar u naar op zoek bent zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod huif aanhangwagens om daar het gewenste model te vinden.

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een gesloten wagen huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze huur wagens zeer gewild zijn raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan.

Wat voor occasions biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan occasion aanhangwagens. Op onze site vindt u het huidige aanbod occasions en tweedehands aanhangwagens. Staat de aanhanger die u zoekt niet tussen de producten? Vul dan het formulier op de contactpagina in en laat uw wensen achter, wij nemen dan contact met u op als de gewenste occasion aanhanger wel in ons assortiment zit.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een occasion?

De aanhangwagens in het occasion aanbod bevatten, net als ander tweedehands materiaal, gebruikssporen. Daarom raden wij aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Occasions die u via ons koopt, gaan eerst altijd door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige tekortkomingen oplost.

Wat is een demomodel aanhangwagen?

Tussen onze occasions vindt u ook demomodellen. Dit zijn nieuwe aanhangwagens, die om verschillende redenen extra scherp weg mogen. Vaak gaat het om showroommodellen. Deze aanhangers zijn nieuw, maar hebben in onze showroom gestaan. Daarom kan hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.