LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Koop uw aanhangwagen bij PAK aanhangwagens, aanhangwagens in alle soorten en maten precies naar uw wensen

Als u een aanhanger kopen wilt, heeft PAK Aanhangwagens een omvangrijk aanbod om een keuze uit te maken. Ondernemers en particulieren vinden in onze showroom aanhangers in alle soorten en maten en slagen gegarandeerd bij het kopen van een aanhangwagen. De paardentrailers en aanhangers in ons assortiment zijn in veel gevallen direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben nieuwe en gebruikte modellen, die we aanbieden voor scherpe prijzen. Voor specifieke ontwerpen kunt u terecht in onze werkplaats voor speciaal bouw.

Keuze uit allerlei aanhang wagens

Het kopen van een aanhanger die aan uw wensen voldoet, wordt dankzij ons veelzijdige assortiment wel erg eenvoudig gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar een regulier model kunnen wij u doorgaans meteen op uw wenken bedienen. Het aanbod aanhangwagens bestaat uit open en gesloten modellen, die als enkelasser, tandemasser of tridemasser verkrijgbaar zijn. Naast verschillen in de bak en het aantal wielen, is er onderscheid tussen de diverse gewichtsklassen. Besluit u een aanhang wagen te kopen in de lichtste categorie van 750 kg, dan is het B-rijbewijs voldoende. De zwaarste auto aanhangwagen die te koop wordt aangeboden bij ons heeft een gewicht van 3500 kg. Voor deze zwaardere modellen is meestal een BE-rijbewijs vereist.

Open of gesloten aanhanger kopen

Afgezien van de afmetingen en het gewicht is het ontwerp van de bak een belangrijke afweging bij het kopen van aanhang wagens. Een bepalende factor hierbij is natuurlijk welke materialen of goederen u met uw aanhanger wilt transporteren. Zo leent een kipper zich goed voor het vervoeren en lossen van zand. Een plateau aanhangwagen heeft dankzij een groot oppervlak en vier neerklapbare zijkanten juist het perfecte ontwerp om middels een heftruck te worden beladen met pallets. Andere open aanhangermodellen zijn boot- en motortrailers en machine- en autotransporters. Wilt u een gesloten aanhangwagen kopen? Ook dan kunt u uit veel specifieke ontwerpen kiezen. Het assortiment omvat paarden- en veetrailers, vries-, koel- en bloemenaanhangers, promotie-, beurs-, presentatie- en verkoopwagens, aanhangwagens voor rijscholen, fietsaanhangers en schaft- en sanitairwagens. Een huifwagen kunt u zowel open als gesloten gebruiken.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen van kwaliteitsmerk

Welke aanhanger ook uw voorkeur heeft, bij PAK Aanhangwagens vindt u alleen de beste merken. Alle modellen worden ontwikkeld en gebouwd door vooraanstaande bedrijven, die met name in Nederland en Duitsland gevestigd zijn. Bij het kopen van aanhangwagens en paardentrailers kan worden gekozen voor exemplaren van Hulco, Montana, Proline, Humbaur, Ifor Williams, Henra, Pega, Easyline, Saris, Loady, Anssems en Careliner. Indien u een van onze nieuwe aanhang wagens kopen een te grote uitgave vindt, kunt u ook een tweedehands exemplaar uitkiezen. Onze afwisselende voorraad met occasionaanhangers wordt wekelijks aangevuld en uitgebreid. Ziet u bij ons de perfecte nieuwe auto aanhanger te koop en wilt u deze liever gespreid betalen? Dan kunt u een voordelig leasecontract bij ons afsluiten. Ook het inruilen van uw huidige aanhangwagen is mogelijk. Daarbij bent u overigens niet verplicht om een nieuwe bij ons aan te schaffen.

Exclusief voor u gebouwde aanhangwagen kopen

Sommige bedrijfstakken vragen om doelgerichte oplossingen. Hoewel wij erom bekendstaan dat wij alle soorten aanhangers aanbieden, kan het zo zijn dat u bij het kopen van een aanhang wagen specifieke wensen heeft. Bijvoorbeeld omdat u de aanhanger wilt gebruiken voor bijzondere werkzaamheden of toepassingen. In plaats van een nieuwe complete aanhang wagen te kopen is het daarom ook mogelijk om door ons een uniek model exclusief te laten ontwerpen. Hiertoe kunt u zich wenden tot onze afdeling speciaal bouw. Bij het bouwen van de aanhanger maken wij gebruik van een uit voorraad leverbaar en regulier chassis. De opbouw kan naar al uw wensen worden uitgevoerd, mits een en ander aan de wetgeving rond verkeersvoertuigen voldoet. We hebben onder meer aanhangers ontwikkeld met een uitklapbare hijskraan en voorzien van een waterspuitinstallatie.

Huren of kopen van een aanhang wagen

Gebruikt, nieuw, inruil of speciaal voor u gebouwd? Bij het kopen van aanhangwagens is bij ons van alles mogelijk. Maar ook wanneer u slechts gedurende korte tijd een aanhanger nodig heeft, kunnen wij daaraan gehoor geven. In dat geval kunt u in plaats van een van onze aanhangwagens te kopen namelijk ook een exemplaar huren. Dit scheelt u onnodige uitgaven voor aanschaf, onderhoud en stalling. Mocht u besluiten om verder gebruik te maken van de aanhanger, dan kunt u de huurovereenkomst altijd verlengen. Afhankelijk van met name de kosten voor stalling is het kopen van een aanhangwagen uiteindelijk natuurlijk wel voordeliger. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u zelf een auto aanhanger te koop? Mail of bel ons, of gebruik het contactformulier op onze website.