Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Veetrailers

Veetrailer

Voor het vervoer van zowel groot- als kleinvee is de veetrailer het ideale vervoersmiddel. Een veewagen is een gesloten aanhangwagen die speciaal ingericht is op het vervoeren van vee. De belangrijkste eigenschap van een veewagen is dat het vervoer op een veilige manier gebeurd zodat uw schapen, varkens, kalveren en ander vee zo comfortabel mogelijk wordt vervoert. De veetrailers van PAK Aanhangwagens kenmerken zich door zijn aluminium opbouw en traanplaat vloer waardoor deze gegarandeerd jarenlang mee gaat. In acht genomen dat de veewagen wel regelmatig schoongemaakt wordt, aangezien er veel contact is met mest, urine of andere vloeistoffen.

Type veetrailers

Een veewagen is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De uitvoeringen van PAK Aanhangwagens zijn allemaal voorzien van een neergaande achterklep en in de meeste gevallen van een klep-deursysteem. Daarnaast heeft u de keus uit een enkeldeks en een dubbeldeks uitvoering. Een dubbeldeks veetrailer geeft u de mogelijkheid om meer volume te vervoeren en een bijkomend voordeel is de ruimere opzet waardoor grootvee met gemak vervoerd kan worden.

Door de diversiteit aan types veetrailers is er voor elke gebruiker de juiste trailer. Bent u niet zeker welke type veewagen voor u geschikt is dan helpen wij u graag. Door onze opgebouwde ervaring hebben wij de kennis in huis om u te voorzien van de benodigde informatie.

Ifor Williams veetrailer

PAK Aanhangwagens is leverancier van de Ifor Williams veetrailer. De veetrailers van Ifor Williams kenmerken zich door het gebruiksgemak, de unieke samenstelling van materialen en de scherpe prijzen. Wij hechten ons erg aan deze kenmerken omdat wij voor kwaliteit staan en met deze veetrailers kwaliteit kunnen leveren.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw veetrailer wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw veewagen. Dit zorgt ervoor dat uw aanhangwagen langer mee gaat en dat u en uw klanten niet in onveilige situaties terecht komt. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen en veetrailer specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.