Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Bloemenwagens

Bloemenwagen

Een bloemenwagen is een gesloten aanhanger speciaal gemaakt voor het vervoer van bloemen en planten. De bloemenkar is in de meeste gevallen extra hoog gemaakt zodat uw deense karren gemakkelijk geladen kunnen worden. Het in- en uitladen van uw deense kar is mede door de grote oprijklep een probleemloze missie. Een bloemenkar is verder voorzien van diverse vastzet systemen zoals bindogen en cargorails. Uw vracht kan op een veilige manier geladen, vervoert en vervolgens gelost worden.

Bij PAK Aanhangwagens leveren wij de meest uitlopende bloemenaanhangers. Wij hebben een aantal modellen standaard op voorraad staan. U kunt bij ons terecht voor bloemenwagens met een laadruimte tot 5 deense karren, maar in de XL variant die wij aanbieden passen wel zo’n 12 deense karren. Is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Dan kunnen wij uw bloemenkar desgewenst ook op maat maken. Komt u eens langs in onze showroom in Schore om de verschillende mogelijkheden met ons speciaalbouw afdeling te bespreken.

Opties bloemenwagen

Op al onze bloemenaanhangers kunnen wij tal van extra opties toevoegen om het u helemaal naar de zin te maken. Zo kunnen wij, voor uw gemak, zijdeuren plaatsen. Als u het niet makkelijk vindt om een achterklep in de aanhanger te hebben, kunnen wij dit ook nog aanpassen tot losse deuren. Een aantal andere optie die wij op veel modellen aan kunnen brengen zijn een reservewiel, steunpoten, anti-diefstalslot of schokdempers.

Onderhoud

Is uw bloemenwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Door het regelmatige gebruik van uw bloemenkar adviseren wij om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit zorgt er voor dat uw bloemenwagen langer mee gaat en dat u niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw bloemenkar in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.