Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Huifaanhangwagens

Huif aanhanger Een huif aanhanger is één van de eerst gemaakte type gesloten a... Lees meer

Huif aanhanger Een huif aanhanger is één van de eerst gemaakte type gesloten aanhangwagen. Een handige eigenschap van de huif is dat deze er afgehaald kan worden waardoor u er een open aanhangwagen van maakt. Met een huif aanhanger kunt u zonder problemen uw goederen droog verv... Lees meer

{"item_name":"Easyline Huifaanhangwagen tridemas 505x200x205cm 3500kg met spansluitingen","item_id":9414,"currency":"EUR","price":0,"item_brand":"","item_category":"Huifaanhangwagens tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Huifaanhangwagen tridemas 505x200x205cm 3500kg met spansluitingen
Beperkte voorraad, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. Op aanvraag
{"item_name":"Easyline Huifaanhangwagen tridemas 505x200x205cm 3500kg","item_id":9596,"currency":"EUR","price":0,"item_brand":"","item_category":"Huifaanhangwagens tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Easyline Huifaanhangwagen tridemas 505x200x205cm 3500kg
Beperkte voorraad, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. Op aanvraag
Huifaanhangwagens

Huif aanhanger

Een huif aanhanger is één van de eerst gemaakte type gesloten aanhangwagen. Een handige eigenschap van de huif is dat deze er afgehaald kan worden waardoor u er een open aanhangwagen van maakt.

Met een huif aanhanger kunt u zonder problemen uw goederen droog vervoeren. Wilt u meubels of lichte goederen vervoeren dan is een aanhangwagen met huif met een maximum massa van 750 kg voldoende. Bent u van plan om zwaardere goederen te vervoeren zoals bouwmateriaal of machines? Dan volstaat een huif aanhangwagen met een maximum massa van meer dan 750 kg.

Huif aanhanger kopen

Bij PAK Aanhangwagens treft u een divers aanbod huif aanhangwagens in verschillende afmetingen aan. Een veel gebruikt model voor particulieren is de enkelas huif aanhangwagen. Bedrijven maken veelal gebruik van een tandemas aanhangwagen met huif omdat deze zwaarder beladen mogen worden.

Een standaard uitvoering huif aanhangwagen van PAK Aanhangwagens is zeer compleet, desalniettemin zijn er nog veel mogelijkheden om de wagen aan te passen naar uw wensen. Hierbij kan gedacht worden aan een aangepaste hoogte van de huif of een andere kleur dan de standaard grijze uitvoering. Tevens kunt u uw huif aanhangwagen nog uitbreiden met cargorails met stangen om uw lading nog beter vast te zetten.

Bent u op zoek naar een losse huif voor een aanhanger en u deze door ons laten opbouwen? Wij kunnen desgewenst op uw bestaande wagen een huif plaatsen. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Onderhoud

Heeft u een huif aanhanger en is deze nodig toe aan een onderhoudsbeurt of is uw huif toe aan vervanging? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw huif aanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.

Waar moet ik op letten als ik een huifaanhanger koop?

Huifaanhangers zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk om te kijken wat bij u past, daarbij gaat het om de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De belangrijkste punten zijn het gewicht en de afmetingen van de aanhanger. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een huifaanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde huifaanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Bekijk onze pagina met alle informatie voor rijbewijzen.