Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Huif aanhangwagens

Huif aanhanger

Een huif aanhanger is één van de eerst gemaakte type gesloten aanhangwagen. Een handige eigenschap van de huif is dat deze er afgehaald kan worden waardoor je er een open aanhangwagen van maakt. Met een huif aanhanger kunt u zonder problemen uw goederen droog vervoeren. Wilt u meubels of lichte goederen vervoeren dan is een aanhangwagen met huif met een maximum massa van 750 kg voldoende. Bent u van plan om zwaardere goederen te vervoeren zoals bouwmateriaal of machines dan volstaat een huif aanhangwagen met een maximum massa van meer dan 750 kg.

Huif aanhanger kopen

Bij PAK Aanhangwagens treft u een divers aanbod huif aanhangwagens in verschillende afmetingen aan. Een veel gebruikt model voor particulieren is de enkelas huif aanhangwagen. Bedrijven maken veelal gebruik van een tandemas aanhangwagen met huif omdat deze zwaarder beladen mogen worden.

Een standaard uitvoering huif aanhangwagen van PAK Aanhangwagens is zeer compleet, desalniettemin zijn er nog veel mogelijkheden om de wagen aan te passen naar uw wensen. Hierbij kan gedacht worden aan een aangepaste hoogte van de huif of een andere kleur dan de standaard grijze uitvoering. Tevens kunt u uw huif aanhangwagen nog uitbreiden met cargorails met stangen om uw lading nog beter vast te zetten.

Bent u op zoek naar een losse huif voor een aanhanger en u deze door ons laten opbouwen? Wij kunnen desgewenst op uw bestaande wagen een huif plaatsen. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Onderhoud

Heeft u een huif aanhanger en is deze nodig toe aan een onderhoudsbeurt of is uw huif toe aan vervanging? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw huif aanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.