LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Merken

Aanhangwagen merken bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een divers aanbod paardentrailer en aanhangwagen merken in het assortiment. In ons assortiment treft u alleen aanhangwagens en paardentrailers van gerenommeerde merken die net als ons kwaliteit en service uitstralen.

De aanhangwagenbranche kent veel merken waardoor wij bij PAK Aanhangwagens bewust een keus maken in het aanbieden van bepaalde aanhangwagen merken. Een aanhangwagen of paardentrailer kopen is geen dagelijkse bezigheid en het ruime aanbod maakt het kiezen er niet makkelijker op. Hier zijn wij ons bij PAK Aanhangwagens zeer van bewust. PAK Aanhangwagens speelt daardoor in op de wensen en behoeftes van haar klanten door een kwalitatief aanbod aan te bieden waardoor wij voor één ieder een passende aanhangwagen kunnen leveren.

Merken aanhangwagens

De aanhanger merken die u bij PAK Aanhangwagens treft hebben naast de hoge kwaliteit ook een breed aanbod aan type aanhangwagens. In elke prijsklasse en in elke productcategorie kunt u bij PAK Aanhangwagens de aanhanger vinden die het beste bij u past. De volgende aanhanger merken vindt u bij PAK Aanhangwagens:

 • Anssems
 • Careliner
 • Easyline
 • Henra
 • Hulco
 • Humbaur
 • Ifor Williams
 • Loady
 • Montana
 • Pega
 • Proline
 • Saris

Bent u nog niet zeker welke aanhangwagen geschikt is voor uw werkzaamheden? Wij kijken graag met u mee. Wij kunnen u telefonisch helpen in de zoektocht naar de juiste aanhanger maar een bezoek aan onze showroom is ook zeker de moeite waard. Hier kunt u diverse type aanhanger merken vergelijken per productgroep zodat u direct een beeld krijgt van de verschillende tussen de merken.

Door onze gezamenlijk inkoop met andere ondernemingen kunnen wij ons aanbod aanhangwagen merken voor scherpe prijzen aanbieden waardoor u binnen de kortste keren kunt rond rijden met een hoogwaardige aanhangwagen voor een interessante prijs.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.

Welke merken aanhangers en paardentrailers biedt PAK Aanhangwagens aan?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan aanhangers. In ons assortiment vindt u aanhangwagens en paardentrailers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

Wij hebben zowel enkelas aanhangers, als tandemas en tridemas. Wij denken graag met u mee. U kunt het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de aanhanger te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhangwagen, niet door het aantal assen van een aanhanger, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een aanhanger leasen bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker! De aankoop van een aanhangwagen kan een behoorlijke investering met zich meebrengen, Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een aanhanger of paardentrailer graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een trailer te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand, na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.