Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Brian James

Brian James is een Brits merk van open en gesloten aanhangwagens. Het bedrijf we... Lees meer

Brian James is een Brits merk van open en gesloten aanhangwagens. Het bedrijf werd in 1980 opgericht en produceert trailers die bekendstaan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Brian James aanhangers zijn over het algemeen niet bedoeld voor goederenvervoer, maar richten zich... Lees meer

Brian James

Brian James is een Brits merk van open en gesloten aanhangwagens. Het bedrijf werd in 1980 opgericht en produceert trailers die bekendstaan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Brian James aanhangers zijn over het algemeen niet bedoeld voor goederenvervoer, maar richten zich met name op voertuigtransport. Op zoek naar een Brian James trailer te koop vindt u bij PAK Aanhangwagens, onder meer autoambulances.

Topprestaties als uitgangspunt

Trailerbouwer Brian James was lange tijd gespecialiseerd in transporters voor het vervoer van rallyauto’s en racemotoren. Een groot deel van zijn bestaan bediende het merk dan ook vooral gebruikers in de sportwereld. Het leveren van goede prestaties is waar het in de sportwereld om draait. En doordat de fabrikant jarenlange ervaring heeft opgedaan met het ontwikkelen van motor- en autosportaanhangers, kunt u er bij Brian James trailers op rekenen dat deze altijd uitstekend presteren.

Brian James autoambulances in diverse ontwerpen

Ook tegenwoordig vormen transporttrailers de belangrijkste productgroep in het aanbod. Door voortdurende innovaties en ontwikkelingen weet het bedrijf zijn hoge standaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, ontwerp en gebruiksgemak steeds weer te evenaren. Onder de Brian James aanhangwagens voor autovervoer bevinden zich open en gesloten modellen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en breedtes. Daarbij gaat het doorgaans om tridemassers met een totaalgewicht van 3500 kg en een laadvermogen van rond de 2600 kg. Ziet u een geschikte Brian James trailer te koop, maar wilt u zich voordat u besluit eerst verder oriënteren? Wij verkopen voertuigtransporters van nog veel meer merken.

Andere Brian James trailers

Naast autotrailers bouwt Brian James diverse andere soorten aanhangwagens. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld ook machinetransporters, plateauwagens en kippers in zijn assortiment. Net als bij een Brian James aanhanger voor autovervoer betreft het hier grotere tandem- en tridemassers in de hogere gewichtsklassen.

Brian James trailer met extra accessoires

Elke nieuwe Brian James trailer die bij ons te koop staat kan naar believen worden uitgebreid. Het merk biedt verschillende losse onderdelen voor autotransporters aan. U heeft onder meer de keuze uit Brian James wielstoppers en aluminium velgen. Daarnaast kunnen wij een elektrisch of handmatig bedienbare lier, disselkist, contourverlichting en diverse soorten spanbanden op uw autoambulance monteren of erbij leveren. Voor een afgeprijsde Brian James trailer inclusief extra’s kan het lonen om onze occassions in de gaten te houden.

Leaseoptie bij Brian James trailer te koop

Een Brian James trailer boven de 2500 euro hoeft u niet in één keer te betalen. Indien gewenst kunt u in dat geval namelijk kiezen voor leasing. De aanschafprijs bepaalt wat u maandelijks betaalt. Bij trailers van Brian James ligt dit meestal iets boven de 200 euro. Overigens kunt u bij PAK Aanhangwagens ook een transporter huren. Zeker als u niet vaak een autotrailer nodig heeft is een huuraanhanger de meest praktische en voordelige oplossing.

Brian James trailers bij PAK

Wilt u een Brian James aanhangwagen voor autotransport kopen en de nieuwe modellen in onze showroom komen bekijken? Kom langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak via het contactformulier, e-mail of telefoon.