Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Autotransporters

Autotransporters bij PAK Aanhangwagens

Een aanhangwagen speciaal ontwikkeld voor auto transport is de autotransporter, ook wel autoambulance genoemd. Met deze autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, kapotte auto of auto vervoeren van A naar B. Het belangrijkste is dat u op een gemakkelijk manier uw voertuig kunt vervoeren met een transporter die fijn achter de auto hangt. Over het algemeen zijn autotransporters voorzien van oprijplaten die in of onder de wagen zijn opgeborgen waardoor u uw voertuig zonder problemen kunt opladen.

PAK Aanhangwagens heeft een ruim aanbod autotransporter aanhangwagen te koop maar het is ook mogelijk om voor uw auto transport een transporter te huren. U treft een groot aanbod gerenommeerde merken in verschillende soorten en maten aan, direct uit voorraad leverbaar. De autotransporters die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Soorten autotransporters

Een autotransporter is er in vele maten en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een autoambulance met lier, maar ook voor een kantelbare autotransporter. Wij beschikken over autotransporters met oprijplaten of met een vaste oprijklep. Het assortiment is zo ruim dat er voor elke toepassing een geschikte autoambulance is. En zo niet dan maken onze speciaalbouw vakmensen auto aanhangers op maat. Een autotransporter kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, weet u nog niet welk type oplegger u moet kiezen, dan denken wij graag met u mee. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard zodat u alle modellen kunt testen.

Merken autoambulance

De afgelopen jaren is er een diversiteit aan autotransporters de markt opgekomen. Er rijden steeds meer kleinere auto’s rond wat ook weer vraagt voor kleinere autoambulances. Daarnaast is de gesloten autotransporter met een opmars bezig. Bij PAK Aanhangwagens zijn we continu bezig om het assortiment aan te passen of uit te breiden naar de behoeften van onze klanten. Op dit moment hebben wij een ruim aanbod merken die allen een uitgebreid assortiment bieden. De volgende merken zijn leverbaar door PAK Aanhangwagens:

  • Ifor Williams
  • Proline
  • Saris
  • Anssems

Onderhoud

Is uw autoambulance toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dit kan PAK Aanhangwagens voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Tijdens het onderhoud is het desgewenst mogelijk om een vervangende autotransporter mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats. Ook kunt u contact opnemen via telefoon, mail, social media of ons contactformulier.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland, Nederland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle op ongeveer een half uur rijden van Antwerpen.