Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Bakwagens enkelas

Bakwagen enkelas

De meest geziene aanhanger is de bakwagen, ook wel enkelasser genoemd. De bakwagen enkelas is een open aanhanger die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Wilt u een bakwagen kopen, dan zijn er verschillende uitvoeringen waar u uit kunt kiezen. Hierbij kan gedacht worden aan een houten of aluminium uitvoering, geremd of ongeremde variant en het gewicht is bepalend in uw keuze. Het grote voordeel van de bakwagen is de relatief kleine omvang waardoor u deze gemakkelijk kwijt kunt bij uw woning en bedrijf.

Bakwagen kopen

Voor de aanschaf van uw enkelasser bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment bakwagens te koop, direct uit voorraad leverbaar. Gaat u lichte goederen, zoals tuinafval of meubels vervoeren, dan is een kleine bakwagen met een maximum massa van 750 kg uitermate geschikt voor uw werkzaamheden. Bent u van plan om zwaardere spullen te vervoeren, dan raden wij een bakwagen aan met een massa van meer dan 750 kg. Door onze ruime voorraad staat uw bakwagen direct voor u klaar, zodat u snel op weg kunt.

Heeft u een enkelasser aanhanger slechts voor een dag of enkele dagen nodig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een enkelasser aanhanger te huren. Wanneer u onze 750 kilo variant kiest, mag u gewoon met uw B-rijbewijs met deze aanhangwagen rijden.

Merken

Bij PAK Aanhangwagens vinden we het belangrijk dat een bezoek aan onze showroom de moeite waard is. Wij bieden een ruim assortiment bakwagens van diverse merken, zowel nieuw als occasion, waardoor voor iedereen de gewenste wagen geleverd kan worden. De volgende aanhangwagens worden door ons geleverd:

  • Loady
  • Proline
  • Anssems
  • Saris

Rijbewijs

Indien u een B-rijbewijs heeft mag u een aanhangwagen trekken van maximaal 750 kg, of een aanhangwagen van meer dan 750 kg, mits de auto en de aanhanger samen niet boven de 3500 kg uitkomen. U heeft dus niet speciaal een bakwagen rijbewijs nodig. Wilt u meer weten of uw rijbewijs voldoet voor het trekken van een bepaalde aanhangwagen lees dan verder op onze rijbewijs pagina. of neem contact op met één van onze medewerkers.

Onderhoud

Is uw enkelasser aanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats. Heeft u vragen? Neem dan contact op via telefoon, mail of ons contactformulier.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.