LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Verhuur autotransporters

Autotransporter huren bij PAK Aanhangwagens

Een autotransporter huren doet u bij PAK Aanhangwagens. Een autotransporter is speciaal ontwikkeld om het transporter van voertuigen te vergemakkelijken. Met een autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, kapotte auto of auto vervoeren van A naar B.

  • {"item_name":"Proline autotransporter 450x210cm 2700kg","item_id":185446,"currency":"EUR","price":66.55,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur autotransporters","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

    Proline autotransporter 450x210cm 2700kg

    Bekijk beschikbaarheid

De autoambulance die u huurt bij PAK Aanhangwagens is vanzelfsprekend netjes onderhouden en zeer vriendelijk in gebruik waardoor u veilig en comfortabel de weg op gaat.

Een autoambulance huren bij PAK Aanhangwagens gebeurd onder BOVAG toezicht waardoor u gegarandeerd veilige transporter mee krijgt. Tevens verzekeren wij u een scherpe prijs voor het huren van een kwalitatieve autoambulance. Het belangrijkste is dat u op een gemakkelijk manier uw voertuig kunt vervoeren met een transporter die fijn achter de auto hangt. Desgewenst hebben wij nog extra accessoires voor u klaar liggen die uw klus kunnen vergemakkelijken zoals spanbanden.

Hoe kan ik een autoambulance huren?

Indien u een autotransporter wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de autotransporter niet is uitgeleend. Voor het huren van een autotransporter ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de autoambulance in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen bord weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een autoambulance huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren van een autotransporter en het aanschaffen van een autotransporter? Bekijk dan ons reguliere aanbod autotransporters of onze autotransporter occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke autotransporters biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan autotransporters. In ons assortiment vindt u transporters van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

Wij hebben zowel enkelas autotransporters als tandemassers en tridemassers. Bent u op zoek naar een autotransporter van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de autotransporter te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde autotransporter te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de transporter, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening voor andere aanhangwagens is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Waar moet ik op letten bij het kopen van een autotransporter?

Autotransporters lijken vaak visueel erg op elkaar, echter heeft elke autotransporter zijn eigen krachten en zwaktes. Voor het zwaardere werk heb je extra bodemondersteuning nodig, iets wat een merk als Proline biedt. Zoekt u meer een allround wagen, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, dan kan de Anssems autotransporter beter bij uw wensen passen. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de beste transporter voor uw werkzaamheden.