LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Verhuur

Huur aanhangwagens en paardentrailers

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode een aanhangwagen of paardentrailer nodig maar behoort het aanschaffen van een aanhanger of trailer niet tot de mogelijkheden dan heeft PAK Aanhangwagens de oplossing.

Bij PAK Aanhangwagens hebben we diverse paardentrailers en aanhangwagens te huur. U kunt gemakkelijk een kwalitatieve trailer huren tegen een scherp tarief. Desgewenst hebben wij nog extra accessoires voor u klaar liggen die uw klus kunnen vergemakkelijken zoals spanbanden of een ladingnet.

Assortiment huur aanhangwagens en paardentrailers

Het assortiment van onze huur aanhangwagens is veelzijdig. Zo kunt u bij ons een enkelasser of tandemasser huren waarmee u gemakkelijk uw puin- en tuinafval kunt vervoeren. Gaat u op vakantie en wilt u uw fietsen meenemen dan behoort een fietsaanhanger huren ook tot de mogelijkheden. PAK Aanhangwagens heeft de volgende huur aanhangwagens en paardentrailers in het verhuur programma:

  • Autotransporter; voor het vervoeren van diverse voertuigen.
  • Gesloten aanhangwagen; om droog en veilig uw goederen te vervoeren zoals meubels.
  • Kipper; om met alle gemak zand, stenen en puin te verplaatsen van A naar B.
  • Koelaanhangwagen; om tijdelijk extra koelruimte te creëren of gekoelde producten te vervoeren.
  • Machinetransporter; voor het vervoeren van diverse machines.
  • Motortrailer; om uw motor(en) veilig te vervoeren naar de gewenste locatie.
  • Open aanhangwagens; zoals plateauwagens, enkelassers en tandemassers voor algemeen vervoer.
  • Paardentrailer; voor het vervoer van uw paard(en) naar de gewenste locatie.
  • Schamelwagen; om extra lange goederen te vervoeren.

Paardentrailer of aanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment aanhangwagens en paardentrailers te huur. Door een zo breed mogelijk aanbod proberen wij voor elke vraag een passende oplossing te bieden. Een aanhanger huren bij PAK Aanhangwagens gebeurd onder BOVAG toezicht waardoor u gegarandeerd veilige huur aanhangwagen mee krijgt. Indien u een trailer wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via één van onze producten op de website. Dit om zeker te zijn dat de gewenste aanhangwagen of paardentrailer niet uitgeleend is. Bij het ophalen van de trailer ontvangt u na het betalen van de borg een huurovereenkomst. Zodra de aanhanger of paardentrailer in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen bord weer terug betaald.

Wij verhuren onze aanhangwagens en paardentrailer aan zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beiden mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik opletten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken.