Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Aanbiedingen
Ontdek onze sterk afgeprijsde modellen

Of u nu zoekt naar een aanhangwagen of paardentrailer tegen een scherpe prijs? Bij PAK Aanhangwagens hebben wij altijd een aantal aanhangwagens die sterk in prijs zijn verlaagd. Ontdek ons aanbod.

Aanbiedingen

Of u nu zoekt naar een kipper of een plateauwagen, een bakwagen of een paardentrailer, u wenst altijd de scherpste prijs. Bij PAK Aanhangwagens hebben wij altijd een ruim assortiment aanhangwagens, tegen een nog scherpere prijs. Klik op de categorie die u wenst in het menu om uw aanhangwagen te vinden. Zoekt u toch iets anders? Kijk dan in ons gehele assortiment aanhangwagens.

Voordelig op weg met aanhanger aanbieding

Afhankelijk van waar u uw nieuwe aanhangwagen koopt, kan de aanschaf ervan behoorlijk in de papieren lopen. En als prijsbewuste consument wilt u natuurlijk liever het laagst mogelijke bedrag betalen. Dan heeft PAK Aanhangwagens precies wat u zoekt. In ons assortiment trailers hebben wij namelijk allerlei modellen op voorraad die wij met korting verkopen. Als u op zoek bent naar een aanhangwagen die als aanbieding te koop staat, slaagt u bij ons dan ook gegarandeerd.

Aanhangwagen in promotie van diverse merken

De voorraad afgeprijsde aanhangers is van net zulke hoge kwaliteit als de exemplaren die wij voor de eigenlijke nieuwprijs verkopen. Het is dus niet zo dat u met de aanschaf van een trailer in de aanbieding een wagen koopt waaraan iets mankeert of ontbreekt. U hoeft maar naar de aanbiedingen te kijken om te constateren dat het om aanhangwagens van gerenommeerde fabrikanten gaat en dat alle soorten en merken vertegenwoordigd zijn. Wij hebben onder meer aanhangers van Anssems, Easyline, Hulco, Humbaur, Ifor Williams, Loady, Proline en Saris als aanbieding direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast vindt u incidenteel afgeprijsde nieuwe exemplaren van andere kwaliteitsmerken, zoals een Woodford gesloten autotrailer of Cheval Liberté paardenaanhangwagen. We kunnen voor meerdere aanhangers een laag bedrag vragen, doordat wij in samenwerking met andere trailerverkopers een collectief inkoopbeleid hebben opgezet. Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor een scherpe aankoopbedrag, en in veel gevallen dus een regelrechte aanbiedingsprijs.

Aanhanger aanbieding met duurzaam ontwerp

Ons doordachte inkoopbeleid heeft positieve gevolgen voor uw portemonnee, want wij zorgen ervoor dat u geld overhoudt. De aanhangwagens zelf voldoen verder op alle punten aan de eisen die eraan mogen worden gesteld. Dat betekent dat u de keuze heeft uit duurzame en sterke aanhangers, die gebouwd zijn voor intensief gebruik en verkrijgbaar zijn in verschillende gewichtsklassen. Omdat de meeste ervan in de laatste jaren op de markt zijn gebracht, heeft u nog lange tijd plezier van uw aanbiedingstrailer. Het materiaalgebruik draagt daar zijn steentje aan bij. Er zijn afgeprijsde aanhangwagens met een bak gemaakt van bijvoorbeeld polyester, aluminium, PPL, betonplex of hout. Onder de aanbiedingen bevinden zich nieuwe en gebruikte aanhangers. Bij die laatste groep betreft het zogeheten demowagens. Deze hebben enige tijd bij ons in de showroom gestaan en zijn recentelijk vervangen door nieuwe showmodellen.

Altijd passende aanhanger in promotie

Bij de aanschaf van een trailer is het natuurlijk belangrijk dat deze zich 100% leent voor uw hobby of werk. Daartoe kunt u allereerst selecteren op basis van bakopbouw en gewicht. Wij hebben bijvoorbeeld gesloten aanhangers voor het vervoer van paarden, auto’s en producten die afhankelijk zijn van vries- of koeltransport. Daarnaast zijn er dichte wagens in de aanbieding die u voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Het assortiment open modellen bestaat onder andere uit bakwagens uitgevoerd als enkelassers en tandemassers, plateauaanhangers, kippers en auto- en machinetransporters. Vanzelfsprekend kunnen we alle aanbiedingen uit voorraad leveren. Het aantal beschikbare exemplaren per model is soms evenwel beperkt. In dat geval is snel beslissen dus geboden en uiteraard is het altijd mogelijk u hierbij van goede raad te voorzien. Wij bieden hoge kwaliteit aanhangwagens te koop aan. Als iemand een aanhangwagen kopen wilt maar deze niet voldoet aan de eisen van de klant, is deze ook bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres. Onze speciaalbouw afdeling zorgt ervoor dat de aanhangwagen volledig naar de wens van de klant gemaakt wordt.

Accessoires bij aanhangwagen aanbieding

Om ervoor te zorgen dat uw aanhanger alle features heeft die u zoekt, kunt u er extra’s in allerlei soorten en maten bij kopen. De meeste fabrikanten hebben voor elk type en model een aantal opties beschikbaar, en bij promotietrailers is dat niet anders. Het aanbod omvat accessoires als spanbanden, ladingnetten, vlakzeilen, elektrische lieren, reservewielen, steunpoten, oprijplaten, voorrekken, touwhaken, sjorogen, deur- en disselsloten en extra sterke ledverlichting voor bij het achteruitrijden. Bij sommige merken en uitvoeringen kan de bodem van uw aanhanger in promotie zelfs worden vervangen door een aluminium traanplaatvloer. Voor paardentrailers verkopen wij bovendien ook een voordelig geprijsde camera om uw paard of paarden tijdens het vervoer in de gaten te houden. Uw smartphone of tablet fungeert daarbij als monitor.

Koop uw aanhangwagen in promotie online

PAK is al ruim 50 jaar de specialist van Zeeland voor de verkoop en verhuur van goedkope aanhangwagens. Een groot verschil met toen is dat u tegenwoordig niet meer onze showroom hoeft te bezoeken, maar gemakkelijk via de website kan bestellen. Talloze tevreden klanten zijn u hierbij reeds voorgegaan. Is het niet vanwege het brede aanbod en de lage prijzen, dan komt het wel door onze handige bezorgdienst. PAK Aanhangwagens heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan daarom zijn wij van meerdere merken ,die gebruik van hoogwaardige materialen, een erkende dealer. Op die manier kunt u ervan verzekerd zijn dat u voor uw aankoop en voor diverse opties bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres bent. Bij het online kopen van een aanbiedingsaanhanger kan bij het afrekenen namelijk worden aangegeven of en waar u de trailer afgeleverd wilt hebben.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk om te kijken wat bij u past, daarbij gaat het om de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De belangrijkste punten zijn het gewicht en de afmetingen van de aanhangwagen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij denken met u mee!

 

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie-voor-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.