Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Actiemodellen Paardentrailers

Bent u op zoek naar een nieuwe paardentrailer? PAK Aanhangwagens heeft een ruim... Lees meer

Bent u op zoek naar een nieuwe paardentrailer? PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment 1.5-paards en 2-paards paardentrailers in de aanbieding. Wij hebben paardentrailers van alle geronmeerde merken, zoals Proline, Ifor Williams en Cheval Liberte. Kunt u niet het product vi... Lees meer

{"item_name":"Cheval\/Liberte Gold One 1,5-paards trailer met zadelkamer","item_id":"14927","currency":"EUR","price":8228,"item_brand":"Cheval\/Liberte","item_category":"1,5 paards trailers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Cheval/Liberte Gold One 1,5-paards trailer met zadelkamer
Leasen vanafv.a.
155,- per maandp/m
Direct uit voorraad leverbaar
7.599,- 6.800,-
Actiemodellen Paardentrailers

Bent u op zoek naar een nieuwe paardentrailer? PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment 1.5-paards en 2-paards paardentrailers in de aanbieding. Wij hebben paardentrailers van alle geronmeerde merken, zoals Proline, Ifor Williams en Cheval Liberte. Kunt u niet het product vinden waar u naar zoekt? Kijk dan op onze algemene paardentrailer pagina voor ons gehele assortiment.

Goedkope paardentrailer bij PAK Aanhangwagens

Een goedkope paardentrailer koopt u bij PAK Aanhangwagens. Door onze liefde voor de paardensport, onze jarenlange ervaring en door ons aanbod paardentrailer aanbiedingen bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen van een trailer. Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard, u treft een ruim assortiment goedkope paardentrailers. Wij staan voor kwaliteit en bij ons koopt u alleen paardentrailers van topmerken. PAK Aanhangwagens heeft de volgende types paardentrailers aanbiedingen in het assortiment:

  • 1,5 paards trailers
  • 2 paards trailers
  • 3/4 paards trailers

Paardentrailer aanbieding

Het vervoeren van paarden, pony’s maar ook andere soorten vee doet u gemakkelijk met een paardentrailer van PAK Aanhangwagens. Een paardentrailer is een gesloten aanhangwagen die van alle gemakken voorzien is waardoor de reis met uw paarden comfortabel verloopt. Doordat u veel tijd en geld besteed aan uw paard(en) is een geschikte trailer een must. Bent u daarnaast ook nog actief in de paardensport dan ontkomt u er niet aan om een trailer aan te schaffen voor het transport van uw paard(en).

Opbouw en soorten

Paardentrailers zijn in diverse modellen en formaten verkrijgbaar. Voor de opbouw heeft u de keus uit hout, aluminium of polyester. Het voordeel van een aluminium of polyester uitvoering is dat de trailer relatief onderhoudsvrij is. Alle goedkope paardentrailers zijn voorzien van een neergaande achterklep en een zijdeur. Een extra optie is een zadelkamer waardoor u geen extra ruimte kwijt bent in het laadruim voor uw zadel(s). Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de zijdeur te vervangen voor een neergaande klep voor nog meer gebruiksgemak.

Zit uw gewenste goedkope paardentrailer niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod paardentrailers. Liever een gebruikte paardentrailer kopen? Ook dat kan bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben altijd tweedehands trailers op voorraad.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw paardentrailer wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw trailer. Dit zorgt ervoor dat uw trailer langer mee gaat en dat u en uw paard(en) niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende trailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke merken paardentrailers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan paardentrailers. In ons assortiment vindt u trailers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

  • Proline
  • Ifor Williams
  • Bucker Careliner
  • Anssems
  • Humbaur

Bent u op zoek naar een paardentrailer van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de paardentrailer te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde paardentrailer te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de paardentrailer, niet door het aantal assen van een trailer, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina met alle informatie over rijbewijzen hier.

Kan ik een paardentrailer leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een paardentrailer te leasen. U financiert de aanschaf van uw paardentrailer dan middels een beperkt vast bedrag per maand, na de betaling van de laatste termijn is de trailer 100% uw eigendom.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een paardentrailer?

Bij het aanschaffen van een paardentrailer zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst moet het laadvermogen van de trailer passen bij uw paard. Verder kan de hoogte van de paardentrailer bepalend zijn voor uw keuze. In de kwaliteit tussen verschillende trailers kan ook verschil zitten, u kunt dan ook het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij kunnen u adviseren welke trailer het beste bij u past.