Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Schamelwagen

Schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens

Bent u op zoek naar een aanhangwagen die makkelijk manoeuvreert en tegelijkertijd een grote laadcapaciteit heeft? Met een schamel aanhanger legt u comfortabel lange afstanden af met een zware en lange lading. De schamel is het gedeelte wat de aanhangwagen met de auto verbind. De schamel van een schamelaanhangwagen is 360 graden draaibaar. De schamel kan van boven naar beneden bewegen wat een groot voordeel is voor de kogeldruk. Een belangrijk gegeven is dat voor het rijden van een schamelwagen een BE rijbewijs nodig is. Per november 2014 is de wetgeving omtrent de goedkeuring gewijzigd. Nieuwe type schamelaanhangwagens worden op dit moment niet meer goedgekeurd. Niet getreurd, bij PAK Aanhangwagens kunt u een schamelwagen huren.

Moet u op korte termijn lange en zware goederen vervoeren van A naar B dan is een schamelwagen huren een uitstekende oplossing. Een schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens geeft u de zekerheid dat u een kwalitatieve schamelaanhangwagen mee krijgt voor een scherpe prijs.

Schamelwagen verhuur bij PAK Aanhangwagens

Indien u een schamel aanhangwagen wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze op tijd te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. De vraag naar onze verhuur schamel aanhanger is zeer groot dus raden wij u aan er tijdig bij te zijn om teleurstellingen te voorkomen.

Voor het huren van een schamelaanhanger ontvangt u een officiële huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de schamel aanhanger in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een schamel aanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.