LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Schamelwagen huren

Schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens

Bent u op zoek naar een aanhangwagen die makkelijk manoeuvreert en tegelijkertijd een grote laadcapaciteit heeft? Met een schamel aanhanger legt u comfortabel lange afstanden af met een zware en lange lading. De schamel is het gedeelte wat de aanhangwagen met de auto verbind.

  • {"item_name":"Schamelwagen 800x220cm 3500kg","item_id":166899,"currency":"EUR","price":145.2,"item_brand":"Henra","item_category":"Schamelwagen huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

    Schamelwagen 800x220cm 3500kg

    Bekijk beschikbaarheid

De schamel van een schamelaanhangwagen is 360 graden draaibaar. De schamel kan van boven naar beneden bewegen wat een groot voordeel is voor de kogeldruk. Een belangrijk gegeven is dat voor het rijden van een schamelwagen een BE rijbewijs nodig is. Per november 2014 is de wetgeving omtrent de goedkeuring gewijzigd. Nieuwe type schamelaanhangwagens worden op dit moment niet meer goedgekeurd. Niet getreurd, bij PAK Aanhangwagens kunt u een schamelwagen huren.

Moet u op korte termijn lange en zware goederen vervoeren van A naar B dan is een schamelwagen huren een uitstekende oplossing. Een schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens geeft u de zekerheid dat u een kwalitatieve schamelaanhangwagen mee krijgt voor een scherpe prijs.

Schamelwagen verhuur bij PAK Aanhangwagens

Indien u een schamel aanhangwagen wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze op tijd te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. De vraag naar onze verhuur schamel aanhanger is zeer groot dus raden wij u aan er tijdig bij te zijn om teleurstellingen te voorkomen.

Voor het huren van een schamelaanhanger ontvangt u een officiële huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de schamel aanhanger in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een schamel aanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.