Categorie foto Koelaanhangwagens

Koelaanhangwagens

Producten in deze categorie

Koelaanhangwagen verhuur

Organiseert u een evenement, feest of staat u binnenkort op een markt of braderie en heeft u extra koelruimte nodig? Dan is een huur koelwagen van PAK Aanhangwagens de oplossing. U drank- en etenswaren blijven perfect koel door de doordachte geïsoleerde opbouw met isolatiepanelen van 55 millimeter dik. Uw koelruimte probleem lost u op met een huur koelwagen van PAK Aanhangwagens.

Huur koelwagens van PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft diverse huur koelwagens in het verhuur assortiment en daarnaast is het ook mogelijk om een vrieswagen te huren. Op de vriesaanhangwagen zit een generator waardoor u ook tijdens de rit uw goederen gekoeld of bevroren kunt vervoeren. Dit in tegenstelling tot onze koelaanhangwagens, die namelijk tijdens de rit niet gekoeld kunnen worden. Er zijn twee uitvoeringen van onze koelaanhangwagens. Het verschil tussen beide uitvoeringen is het laadvermogen. Afhankelijk van uw werkzaamheden kunt u bepalen welke koelwagen geschikt is.

Bent u niet zeker welke koelwagen u moet huren? Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren voor het maken van de juiste keuze.

Koelaanhangwagen huren bij PAK Aanhangwagens

Indien u bij PAK Aanhangwagens gebruik wilt maken van één van onze huur koelwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Door tijdig uw reservering door te geven is de kans kleiner dat de gewenste koelaanhangwagen is uitgeleend. Bij het ophalen van uw koelaanhangwagen dient u vooraf borg af te staan welke u terug krijgt bij het terug brengen (in goede staat) van de koelwagen. U ontvangt altijd van ons een officiële huurovereenkomst waardoor u gegarandeerd een veilige huur koelwagen mee krijgt.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een koeltrailer huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 43 beoordelingen