LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Verhuur huif aanhangwagens

Huifwagen aanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Een huifaanhanger huurt u bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben een divers assortiment huifanhangwagens in de verhuur. Hierdoor hebben wij voor elke klus een passende aanhangwagen te huur. U kunt bij ons terecht voor het huren van een enkelas huifwagen.

  • {"item_name":"Huifwagen 250x130cm 750kg","item_id":169467,"currency":"EUR","price":42.35,"item_brand":"Loady","item_category":"Verhuur huif aanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

    Huifwagen 250x130cm 750kg

    Bekijk beschikbaarheid

Aanbod huifanhangwagens bij PAK Aanhangwagens

Onze verhuur bakwagen enkelas met huif is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Het grote voordeel van de huifwagen is de relatief kleine omvang waardoor u deze gemakkelijk kwijt kunt bij uw woning of bedrijf. Tot slot bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres voor het huren van een aanhanger speciaal ingericht voor glastransport.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.