Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Actiemodellen machinetransporter

Actiemodellen machinetransporter

Een machinetransporter is een aanhangwagen die gebruikt wordt voor het vervoeren van machines op wielen en rupsbanden. Denk hierbij aan een minikraan, hoogwerker, shovel, zitmaaier en een graafmachine. Een dieplader heeft een stoere en robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en gewichtsklassen. PAK Aanhangwagens heeft diverse goedkope diepladers in het assortiment. Passend bij uw werkzaamheden kunnen wij de machinetransporter leveren.

Goedkope machinetransporter kopen

Uw machine transport zal door het gebruik van een dieplader probleemloos worden uitgevoerd. Voor het rijden met een machinetransporter heeft u een B + E rijbewijs nodig. In sommige gevallen volstaat een B rijbewijs mits het totale gewicht inclusief laadvermogen niet meer dan 750 kilogram weegt of indien het totale trekgewicht trekkende voertuig, in combinatie met de aanhangwagen, niet hoger is dan 3500 kg. Door ons ruime aanbod hebben wij veel soorten aanhangwagens direct uit voorraad leverbaar. PAK Aanhangwagens levert de volgende type machinetransporters:

  • Een oprijwagen met oprijplaten, ook wel niet-kantelbare machinetransporter genoemd. Dit is het klassieke model. Dit type wordt vooral gebruikt voor het transport van kleine machines.
  • Een kantelbare machinetransporter, deze wordt hedendaags het meest gebruikt. Dit type maakt het laden eenvoudig, doordat de laadvloer gekanteld kan worden.

Onze actiemodellen machinetransporters zijn helemaal naar wens in te richten. Heeft u speciale wensen, zoals een laadkraan voor uw dieplader, of wilt u extra bindogen op de transporter? Wij helpen u graag verder om voor u de gewenste dieplader te realiseren. Zit uw gewenste goedkope machinetransporter niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod machinetransporters. Ook voor het huren van een machinetransporter bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres.

Onderhoud

Heeft u een machinetransporter die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw dieplader jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw transporter onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.