Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Motortrailers leasen

Neemt u regelmatig uw motor mee, bijvoorbeeld op vakantie of naar een motorcross... Lees meer

Neemt u regelmatig uw motor mee, bijvoorbeeld op vakantie of naar een motorcross wedstrijd? Dan is het belangrijk dat u deze gemakkelijk kunt vervoeren. Daarom is een motortrailer onmisbaar! Hiermee weet u zeker dat de lading goed vast staat en geen schade oploopt. In ons aanbod ... Lees meer

Let op: De producten in ons lease assortiment hebben een minimale verkoopprijs van € 2.500,- excl. BTW.

{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 375x180cm 1900kg","item_id":"58812","currency":"EUR","price":6867.96,"item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 375x180cm 1900kg
2500
Leasen vanafv.a.
129,- per maandp/m
Beperkte voorraad, wees er snel bij
6.271,- 5.676,-
{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 260x155cm 1500kg","item_id":"58810","currency":"EUR","price":4712.95,"item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 260x155cm 1500kg
2500
Leasen vanafv.a.
89,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
4.550,- 3.895,-
{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1600kg","item_id":"58811","currency":"EUR","price":5320.37,"item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1600kg
2500
Leasen vanafv.a.
100,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
5.008,- 4.397,-
{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1900kg","item_id":"58815","currency":"EUR","price":5533.33,"item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1900kg
2500
Leasen vanafv.a.
104,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
5.194,- 4.573,-
Motortrailers leasen

Neemt u regelmatig uw motor mee, bijvoorbeeld op vakantie of naar een motorcross wedstrijd? Dan is het belangrijk dat u deze gemakkelijk kunt vervoeren. Daarom is een motortrailer onmisbaar! Hiermee weet u zeker dat de lading goed vast staat en geen schade oploopt. In ons aanbod vindt u motortrailers in diverse soorten en maten, ieder van goede kwaliteit.

Leasen motortrailer enkelas

De enkelas motortrailer is gemakkelijk te manoeuvreren en maakt het transport van de motor zeer eenvoudig. U kunt de motor stevig vast zetten dankzij de vele sjorogen en bindrelingen. Daarnaast zijn de trailers voorzien van een verzwaard en sterk chassis en zijn deze vaak hydraulisch zakbaar, zodat u de motor makkelijk op het laadoppervlak kunt rijden.

Motortrailer op maat leasen

Bij PAK Aanhangwagens heeft u ruime keuze uit diverse modellen motortrailers. Bent u op zoek naar iets specifieks dat er niet tussen staat? U kunt eenvoudig een aangepaste motortrailer aanschaffen die voldoet aan uw wensen. Wilt u de trailer beschermen tegen diefstal? Dan hebben wij antidiefstalsloten in ons assortiment. Ook extra verlichting, steunpoten, opbergkist, elektrische lier en andere vloer behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u de motor aanhanger laten voorzien van tekst, afbeelding of reclame. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag via onze website een offerte aan of neem contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Alle extra opties die u wilt toevoegen aan uw motor aanhanger kunt u financieren middels een leasecontract. Deze bieden wij aan met aantrekkelijke voorwaarden voor klanten die de aanschafprijs niet in één keer kunnen betalen. Wilt u meer informatie over de fiscale voordelen van leasen? Dit kunt u navragen bij uw accountant.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een motortrailer?

Verschillende elementen zijn belangrijk bij de aanschaf van een motortrailer. Ten eerste moet deze groot genoeg zijn voor de motor die u hiermee wilt vervoeren. Indien dit er meerdere zijn, dan moet er voldoende ruimte zijn voor de verschillende motorsteunen. Daarnaast heeft u de keuze uit open motortrailers of gesloten motortrailers. Wilt u hier meer over weten? Onze verkoopmedewerkers kunnen u hierover adviseren.

Welke merken motortrailers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan motortrailers. In ons assortiment vindt u trailers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

Wij hebben zowel enkelas motortrailers, als tandemas. U kunt de motortrailer ook voorzien van een huif. Bent u op zoek naar een motortrailer van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de motortrailer te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde motortrailer te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de motor aanhanger, niet door het aantal assen van een transporter, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt hier alle informatie voor rijbewijzen.

Kan ik een motortrailer leasen bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker! De aankoop van een motortrailer kan een behoorlijke investering met zich meebrengen. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een motor aanhanger of andere aanhanger graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een trailer te leasen. U financiert de aanschaf van uw motortrailer dan middels een beperkt vast bedrag per maand, na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.

Hoe werkt de tenaamstelling van een aanhangwagen en paardentrailer?

Wij kunnen bij PAK Aanhangwagens de door u gekochte aanhanger of paardentrailer direct op naam zetten. Wij hebben, door het RDW erkende, bevoegdheid om voertuigen te naam te stellen. Dit scheelt u een ritje naar het postkantoor. U kunt dus een aanhanger bij ons kopen en voor u het terrein verlaat, bent u al officieel eigenaar. U krijgt het eerste deel van de tenaamstellingcode dan ook direct van ons mee. Het tweede deel krijgt u per post thuisgestuurd, bij uw kentekenkaart.

Is een aanhangwagen of paardentrailer verzekerd?

Zodra de aanhanger is aangekoppeld, valt deze onder de WA-verzekering van het trekkend voertuig. Is de aanhanger niet aangekoppeld, dan valt deze onder de persoonlijke WA-verzekering. U bent dan ingedekt tegen schade die u aan derden toebrengt. In principe hoeft u de aanhangwagen dus niet te verzekeren. Wilt u zich bijvoorbeeld ook tegen diefstal of schade verzekeren, dan dient u een extra Casco of Allrisk verzekering af te sluiten. Let op: Wilt u uw aanhangwagen verzekeren tegen diefstal, dan zal de verzekeraar u verplichten een SCM-gecertificeerd slot te kopen. PAK Aanhangwagens heeft deze sloten vrijwel altijd op voorraad, u vindt ze in onze webshop.

Wat is de looptijd van een leasecontract?

Met onze online leasecalculator krijgt u een goed beeld van de maandelijkse kosten per leaseperiode. U kunt hierbij kiezen voor een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Zo heeft u zelf in de hand hoeveel u per maand kwijt bent.

Wat zijn de voorwaarden om een aanhangwagen te leasen?

U kunt bij ons een aanhangwagen leasen als het minimumbedrag €2500,- betreft. Wilt u de aanhanger aanpassen met extra opties, zoals een slot, zijdeur in een gesloten aanhangwagen of een borststand in een paardentrailer? Dan kunt u deze kosten meefinancieren met uw leasecontract.