Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Actiemodellen koelaanhanger

Goedkope koelaanhangwagen van PAK Aanhangwagens

Wilt u gekoelde producten vervoeren? Dan is een koelaanhangwagen de ideale oplossing. De doordachte geïsoleerde opbouw houdt de temperatuur binnen in de koeltrailer vrijwel constant, tevens is de temperatuur via de koelmotor in, of bij te stellen tot de gewenste temperatuur. Een koelaanhangwagen is opgebouwd uit 55 millimeter dik isolatiemateriaal met aan de achterzijde dikke koelceldeuren, waardoor de koude lucht niet kan ontsnappen.

Een gekoelde aanhangwagen behoort tot de serie gesloten aanhangwagens. Het grote gemak waarmee u met een koelaanhangwagen als bloemist uw bloemen kunt vervoeren, of als slager uw vlees vervoert, zorgt ervoor dat u zorgeloos reist van A naar B.

Actiemodel koeltrailer kopen

Door een grote diversiteit aan soorten en maten is er voor elk transport een koeltrailer te verkrijgen. De actiemodellen koelaanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn allen standaard uitvoeringen. Wij bieden daarnaast een ruim assortiment met uitbreidingen aan voor uw goedkope koelaanhangwagen. Hierbij kan gedacht worden aan een oprijklep in plaats van deuren, of cargorails ten behoeve van het vast zetten van uw goederen. Voor extra veiligheid raden wij ook aan om er een gecertificeerde antidiefstalslot er bij te nemen. De overige opties waaraan u kunt denken zijn:

  • Zijkleppen;
  • Reservewiel;
  • Steunpoten;
  • Schokdempers;
  • Zijdeuren;
  • Alternatieve hoogtes.

Zit uw gewenste goedkope koelaanhangwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod koelaanhangwagens.

U kunt bij PAK Aanhangwagens ook een koelaanhangwagen huren. Heeft u op korte termijn extra koelruimte nodig, of moet u eenmalig gekoelde producten vervoeren, dan is het huren van een koelaanhangwagen een ideale oplossing.

Onderhoud

Heeft u een koelaanhangwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw koeltrailer jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw koelaanhangwagen onderhouden is het mogelijk om een vervangende koeltrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.