LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

3/4 paards trailer

3 paards- en 4 paards trailer

Is een 1,5 paards trailer of 2 paards trailer niet groot genoeg voor uw bezig heden? Dan is wellicht een 3 paards trailer of 4 paards trailer de oplossing. Een 3 of 4 paards trailer biedt ruimte aan drie of vier volwassen paarden.

Opbouw en soorten trailers

3 paards- en 4 paards trailers zijn in diverse modellen en formaten verkrijgbaar. Voor de opbouw heeft u de keuze uit hout, aluminium of polyester. Het voordeel van een aluminium of polyester uitvoering is dat de trailer relatief onderhoudsvrij is. Alle 3 paards- en 4 paards trailers zijn standaard voorzien van een neergaande achterklep en een zijdeur. Een extra optie op een 3 paards- en 4 paards trailers  is een zadelkamer waardoor u geen extra ruimte kwijt bent in uw paardentrailer. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de zijdeur te vervangen voor een neergaande klep voor nog meer gebruiksgemak.

3 paards- en 4 paards trailer kopen bij PAK Aanhangwagens

Een  3 paards- en 4 paards trailer kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Door onze liefde voor de paardensport, onze jarenlange ervaring en door ons ruime aanbod paardentrailers bent u bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een 3 paards of 4 paards trailers. Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard, u treft een ruim assortiment waardoor u ter plekke diverse paardentrailers kunt vergelijken.  Wij staan voor kwaliteit en bij ons koopt u alleen trailers van topmerken.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw paardentrailer wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw trailer. Dit zorgt ervoor dat uw trailer langer mee gaat en dat u en uw paard(en) niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende paardentrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.