Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Paardentrailers

Paardentrailer

Het vervoeren van paarden, pony’s maar ook andere soorten vee doet u gemakkelijk met een paardentrailer. Een paardentrailer is een gesloten aanhangwagen die van alle gemakken voorzien is waardoor de reis met uw paarden comfortabel verloopt. Doordat u veel tijd en geld besteed aan uw paard(en) is een geschikte trailer een must. Bent u daarnaast ook nog actief in de paardensport dan ontkomt u er niet aan om een trailer voor uw paard aan te schaffen voor het transport van uw paard(en).

Opbouw en soorten

Een Paardentrailer is te koop in diverse modellen en formaten verkrijgbaar. Voor de opbouw heeft u de keus uit hout, aluminium of polyester. Het voordeel van een aluminium paardentrailer of polyester uitvoering is dat de trailer relatief onderhoudsvrij is. Alle nieuwe paardentrailers zijn voorzien van een neergaande achterklep en een zijdeur. Een extra optie is een zadelkamer waardoor u geen extra ruimte kwijt. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de zijdeur te vervangen voor een neergaande klep voor nog meer gebruiksgemak.

Paardentrailer kopen bij PAK Aanhangwagens

Een paardentrailer kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Door onze liefde voor de paardensport, onze jarenlange ervaring en door ons ruime aanbod nieuwe paardentrailers bent u bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een trailer. Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard, u treft een ruim assortiment waardoor u ter plekke diverse paardentrailers kunt vergelijken. Wij staan voor kwaliteit en bij ons koopt u alleen gerenommeerde paardentrailer merken van top kwaliteit. PAK Aanhangwagens heeft de volgende type trailers in het assortiment:

Liever een gebruikte paardentrailer kopen? Ook dat kan bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben altijd tweedehands trailers op voorraad.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw trailer wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw trailer. Dit zorgt ervoor dat uw trailer langer mee gaat en dat u en uw paard(en) niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende trailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.